Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2014
Το ερχόμενο Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, η Υπεραγορά Ιωαννίδης (οδός Σποράδων 33, Ανθούπολη), με σύνθημα "We Love pets", διοργανώνει μέρα υιοθεσίας και χαράς (!), μεταξύ των ωρών 15.00-18.30.
Εκεί θα βρίσκονται πανέμορφα ζωάκια από το Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας (NDS), τα οποία αναζητούν μια οικογένεια και φυσικά αυτή μπορεί να είναι η δική σας. Αν λοιπόν έχειες περίσσευμα αγάπης και θέλεις να τη χαρίσεις σ' ένα ζωάκι, αυτή είναι η ευκαιρία σου!
Παράλληλα, έως και τις 4 Οκτωβρίου οι Υπεραγορές Ιωαννίδης προσφέρουν στο Nicosia Dog Shelter μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις ζωοτροφών Pedigree και Whiskas αλλά και των υπόλοιπων ζωοτροφών που βρίσκονται σε προσφορά.
Όσοι έχουν κατοικίδιο μπορούν να συνδυάσουν τα Σαββατιάτικα ψώνια με μια δωρεάν περιποίηση των τετράποδών τους φίλων από το The Nicosia Dog Spa, ενώ όσοι θα ήθελαν να νιώσουν την αλλόκοτη αγάπη που έχουν να προσφέρουν τα ζώα, μπορούν να υιοθετήσουν το σκυλάκι που θα… ερωτευτούν με την πρώτη ματιά.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς στα 22210990 και 22357005.
Σχετικά
Μια παράσταση σύγχρονου χορού στη Λάρνακα με δωρεάν είσοδο για μαθητές χορού
Το Αμφίδρομο Χοροθέατρο παρουσιάζει το «Foggy, hanging on a dream» στη Λάρνακα
Ο Σταύρος Ξ. Πέτρου παρουσιάζει δημόσια performance art σε τέσσερις γλώσσες
Πέτρες, σχοινιά, σώμα και μικρόφωνο συνθέτουν ένα ζωντανό ποιητικό γεγονός
Halloween στη Λεμεσό με κολοκύθες, κυνήγι θησαυρού και μαγικά
Η Limassol AGORA ετοιμάζει ένα απογευματινό πάρτι για παιδιά, γεμάτο παιχνίδια, μεταμφιέσεις και εκπλήξεις, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
«Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» στη Λάρνακα
Στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα στήριξης, αλληλεγγύης, αποδοχής και κατανόησης της καθημερινότητάς τους
Mάθαμε πότε θα γίνει η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λεμεσό
H Λεμεσός ετοιμάζεται από τώρα για τις γιορτές
Το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, επιστρέφει (για καλό σκοπό)
Ανακαλύψτε χιλιάδες βιβλία και απολαύστε ένα καφεδάκι στο «Υφαντουργείο The Workplace»!
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.