Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2026
Η γνωστή γαλλική αλυσίδα PAUL συνεχίζει την ανάπτυξή της στην Κύπρο και πολύ σύντομα ετοιμάζεται να ανοίξει το πέμπτο της κατάστημα στο νησί, αυτή τη φορά σε μία από τις πιο όμορφες γειτονιές της Λευκωσίας.
Το νέο PAUL θα στεγαστεί στην παλιά πόλη, σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο μάλιστα, αυτόν όπου άλλοτε λειτουργούσε το εστιατόριο Bastione, χαρίζοντας νέα ζωή σε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά σημεία της πρωτεύουσας. Πρόκειται για ένα location με μοναδικό χαρακτήρα, που συνδυάζει την αρχιτεκτονική της εντός των τειχών πόλης με μια σύγχρονη all-day πρόταση.
Όσον αφορά μάλιτα το μενού του, αυτό θα παρουσιάζεται εμπλουτισμένο, μίας και σκοπός είναι το νέο μαγαζί να αποτελέσει ένα από τα νέα meeting points της Λευκωσίας.
Εξ ου λοιπόν και εκτός από τα αγαπημένα προϊόντα που έχουν καθιερώσει το brand -τον αρωματικό καφέ, τα φρεσκοψημένα ψωμιά και viennoiseries, τα γλυκά και τα επιδόρπια που μπορείς να απολαύσεις στον χώρο ή να πάρεις μαζί σου- το νέο κατάστημα θα παρουσιάσει και μια πιο πλούσια γαστρονομική πρόταση.
Το brunch θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο -όπως και σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας-, με περισσότερες επιλογές αποκλειστικά για το συγκεκριμένο κατάστημα, ενώ το μενού θα περιλαμβάνει ακόμη sharing πιάτα, ιδανικά για μια χαλαρή έξοδο μετά τη δουλειά, μετατρέποντας το PAUL σε έναν ολοκληρωμένο all-day προορισμό.
Την εμπειρία θα συμπληρώνει μια λίστα με signature cocktails, ώστε ο χώρος να αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για πρωινό καφέ και brunch όσο και για απογευματινό ή βραδινό after-work drink, σε μία από τις πιο όμορφες αυλές της παλιάς Λευκωσίας.
Το νέο PAUL αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του μέχρι τα μέσα Αυγούστου, προσθέτοντας ακόμη έναν λόγο για να βρεθείς στην εντός των τειχών πόλη.
Ανυπομονούμε!
Σχετικά
5+1 εστιατόρια στο βουνό με πλούσιο μπουφέ την 1η Οκτωβρίου
Πού θα βρεις νόστιμη σούβλα το μεσημέρι της επόμενης Πέμπτης, 1 Οκτωβρίου
11 φανταστικά εστιατόρια που «κρύβονται» στα ξενοδοχεία της Λεμεσού
Μια λίστα με εστιατόρια που ξεχώρισαν και είναι ανάμεσα στα υποψήφια των 22ων Cyprus Eating Awards
Από την 1η Οκτωβρίου, το Black Brick μάς συστήνει τις νέες, λαχταριστές προσθήκες στο μενού του brunch και lunch
Ο σεφ Γιάννης Πρατικάκης υπογράφει τις νέες προτάσεις: γλυκά και αλμυρά croissants, βάφλες, quesadillas, Dipping Burgers για τη μέση και χορταστικά Open Submarines με μια δόση νοσταλγίας.
Μάθε πότε θα απολαύσεις το τελευταίο οφτό της σεζόν στου Θεοδόση
Το τελευταίο οφτό της σεζόν ψήνεται στην Πάνω Δευτερά
Ο χειμώνας στην ελεύθερη Αμμόχωστο αποκτά νέο προορισμό…
Το KAVO Ayia Napa ετοιμάζεται για τον χειμώνα με live μουσική, clubbing και sushi δίπλα στη θάλασσα
Μία ψησταριά-οικογενειακή υπόθεση, για σπιτικό φαγητό στο χωριό
Αυθεντικό φαγητό και γεύσεις που θυμίζουν οικογενειακό τραπέζι
Τα donuts που κάνουν θραύση στη Λευκωσία, ετοιμάζουν νέο κατάστημα στο χωριό
Το διασημότερο donut της Κύπρου, πάει εκτός πόλης
Η Winecase φιλοξενεί (απόψε) το Wok n Roll για ένα βράδυ
Το γνωστό boutique ασιατικό εστιατόριο της πόλης επιστρέφει στη Winecase για ένα βράδυ αφιερωμένο σε ασιατικές γεύσεις και καλό κρασί.
Το Σουβλάκι του Σουκρή έρχεται στη Λευκωσία (εικόνες)
Το Σουβλάκι του «Σουκρή» ετοιμάζεται να φέρει τη δική του εκδοχή της καλής ψησταριάς στο κέντρο της Λευκωσίας
Από το brunch ως το sunset cocktail: Το all day spot που τα έχει όλα!
Εlevated beach life, σύγχρονη κουζίνα και καλοκαιρινή ανεμελιά δίπλα στο κύμα
Το εστιατόριο- γαστρονομική έκπληξη της Πάφου
Το μενού υπογράφει ο σεφ Γρηγόρης Κίκης, ο νεότερος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin!
10+1 εστιατόρια και ταβέρνες στη Λευκωσία για το μεσημέρι της 1ης Οκτωβρίου
Για εσένα που το άφησες για τελευταία στιγμή, ακολουθούν προτάσεις που θα κάνουν την έξοδο της Πέμπτης, αξέχαστη!