Μια υπέροχη ημέρα για βαρκάδα και κολύμπι στο Blue Lagoon

Το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Salonica View, διοργανώνει μονήμερη εκδρομή και βαρκάδα στο Blue Lagoon στο Λατσί.

Η μονοήμερη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλές δραστηριότητες.

Λίγα λόγια για την εκδρομή:
Θα ξεκινήσουμε νωρίς, νωρίς από την Λευκωσία(Κέντρο Χειροτεχνίας) .Θα κάνουμε στάσεις στην Κοφίνου(Εκκλησία Αγίου Μοδέστου - ΠΛατεία Χωριού) και στην Λεμεσό( Jumbo Λινόπετρας),για όσους φίλους θέλουν να επιβιβαστούν από αυτές τις περιοχές και στην συνεχεία μέσω του αυτοκινητοδρόμου, θα κατευθυνθούμε προς την Πάφο και μετέπειτα προς το λιμάνι στο Λατσί. Θα επιβιβαστούμε στο πλοιαράκι και από εκεί η περιπετεία μας ξεκινάει. Μέχρι να φτάσουμε στο Blue Lagoon, θα περάσουμε από τα Λουτρά της Αφροδίτης, την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου, Πλατσί (Κόλπος του Θεάτρου), Κόλπος του Μυλωνά, Φοντάνα Αμορόσα, Ακρωτήρι Αρναούτη.

Σε όλα τα σημεία που αναφέραμε ,θα γίνεται ξενάγηση από τον καπετάνιο. Στο κόλπο του Blue Lagoon, θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και βουτιές(1 ώρα). Στις 13,30, θα είναι η άφιξη μας στο λιμάνι του Λατσιού. Θα επιβιβαστούμε πάλι στο λεωφορείο και θα αναχωρήσουμε για την ταβέρνα ¨Ο Παυλάρας¨ στο διπλανό χωριό Νέο Χωριόν. Είναι μία ταβέρνα στους πρόποδες του Ακάμα σε ένα λόφο και έχει θέα όλο την παραλία , το Λατσί και την Πόλη Χρυσοχού. Μετά, το φαγοπότι μας θα επιβαστούμε στο λεωφορείο. Η επόμενη μας στάση είναι το μοναστήρι του Αγίο Νεοφύτου του Έγκλειστου, η οποία βρίσκεται κοντά στο χωριό Τάλα. Στο σημείο αυτό, ο Άγιος έψαχνε ένα μέρος για να απομονωθεί , έτσι λάξευσε από μόνος του το βουνό και δημιούργησε την λεγόμενη εγκλείστρα. Μέσα στην εγκλείστρα, υπάρχουν διάφορες νωπογραφίες, οι οποίες χρονολογούνται από τον 12ο έως το 15ο αιώνα. Από το μοναστήρι θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Θα γίνουν σε όλα τα σημεία αναχώρησης και θα στον τελικό προορισμό την Λευκωσία και το Κέντρο Χειροτεχνίας.

Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου τα προσωπικά σου αντικείμενα, σνακ, νερό, μαγιό και πετσέτα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής:
07:00 - Αναχώρηση από Λευκωσία
07:30 - Αναχώρηση από Κοφίνου (Εκκλησία Αγίου Μοδέστου -πλατεία)
08:00 - Αναχώρηση από Λεμεσό (Jumbo Λινόπετρας)
10:30 - Έναρξη Βαρκάδας
13:30 -Τέλος Βαρκάδας
14:00 - Φαγητό στο Νέο Χωριό
16:00 - Αναχώρηση για Λευκωσία
17:00 - Επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Νεοφύτου
19:00 - Επιστροφή στην Λευκωσία

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις δες ΕΔΩ

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31