Guide , Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Νέος τουριστικός χάρτης για την επ. Αμμοχώστου

Ο νέος, εύχρηστος και πολύ κατατοπιστικός τουριστικός χάρτης της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, είναι πλέον στη διάθεσή σου!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2014

Ο χάρτης που κυκλοφόρησε από την αυτές τις μέρες από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Επαρχίας Αμμοχώστου, περιλαμβάνει όλα όσα θέλει να ξέρει ο επισκέπτης!

 

Στόχος, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Εταιρείας και Δήμαρχο Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσο είναι η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής καθώς και η σωστή ενημέρωση και κατατόπιση των επισκεπτών.

 

Στη μία πλευρά του χάρτη απεικονίζονται με μικρές εικόνες όλα τα αξιοθέατα, τα ιστορικά μνημεία και οι αρχαιολογικοί χώροι που βρίσκονται στην επικράτεια όλων των Δήμων και Κοινοτήτων της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου. Στην άλλη του πλευρά υπάρχουν δύο χάρτες –ο ένας του κέντρου της Αγίας Νάπας και ο άλλος του Πρωταρά- οι οποίοι πλαισιώνονται από κείμενα στην αγγλική γλώσσα για την κάθε περιοχή.

 

Ο χάρτης έχει τεθεί ήδη στην κυκλοφορία και διανέμεται δωρεάν στους ενδιαφερόμενους από τα γραφεία πληροφοριών του ΚΟΤ, τα γραφεία των Δήμων και Κοινοτήτων, ξενοδοχειακές μονάδες και άλλα τουριστικά καταλύματα καθώς και από πολλά κεντρικά σημεία των πόλεων και χωριών της περιοχής.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close