Μουσική , Συναυλίες & Events

Ρεσιτάλ του πιανίστα Μανώλη Νεοφύτου στην Πάφο

Η δισκογραφία του περιλαμβάνει δύο προσωπικά άλμπουμ αφιερωμένα στο ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2026

Ο καταξιωμένος Κύπριος πιανίστας Μανώλης Νεοφύτου επιστρέφει στο Τεχνόπολις 20 την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, μ’ ένα πλούσιο και πολυδιάστατο πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα των Σατί, Σβιρίντοφ, Αλμπενίθ, Δοράντες, Λεκουόνα, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, καθώς και άλλων συνθετών.

«Λαμπρός δεξιοτέχνης του πιάνου, καλλιτέχνης ρέουσας τεχνικής και πηγαίας μουσικότητας» έγραψε το Νοέμβριο του 2024 η διδάκτωρ Μαγδαληνή Καλοπανά στην κριτική της για το περιοδικό Critics’ Point. Ο Μανώλης Νεοφύτου ξεχωρίζει για την εκφραστικότητά του και το ευρύ ρεπερτόριό του, κινούμενος με άνεση ανάμεσα στο κλασικό, το σύγχρονο και το ελληνικό ρεπερτόριο.

Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες και ρεσιτάλ στην Κύπρο και στο εξωτερικό, συνεργαζόμενος με σημαντικές ορχήστρες και εμφανιζόμενος σε σπουδαίους πολιτιστικούς χώρους. Η δισκογραφία του περιλαμβάνει δύο προσωπικά άλμπουμ αφιερωμένα στο ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, τα οποία έτυχαν ιδιαίτερα θερμής κριτικής υποδοχής.

>> Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, Τεχνόπολις 20, Πάφος, 20.00. Πληροφορίες: 70002420 technopolis20.com

Σχετικά

Ατζέντα
January 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close