Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2025
Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, ετοιμάζεται να κάνει θεαματική είσοδο στη νυχτερινή Λευκωσία, το ARESΩ Nicosia, το ολοκαίνουριο και άκρως εντυπωσιακό lounge bar.

Το νέο μαγαζί εγκαταστάθηκε δίπλα στο αδερφάκι του, Sannae, το οποίο άνοιξε μόλις πριν από μερικές ημέρες συστήνοντας στο κοινό της πόλης την έθνικ και λατινοαμερικάνικη φιλοσοφία του. Η άφιξη δε των δύο νέων μαγαζιών έχει δημιουργήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα θεματική πιάτσα στο κέντρο της πόλης! Άλλωστε, οι δημιουργοί του -η ομάδα του Ivory- με αυτό τους το εγχείρημα θέλησαν να δώσουν επιλογές για έξοδο τόσο για φαγητό όσο και για ποτό και διασκέδαση, μιας και τα δύο μαγαζιά χωρίζονται μόνο από ένα γυάλινο διάφραγμα.

Όοσν αφορά στο ολοκαίνουριο μαγαζί που ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, με φιλοξενούμενο τον DJ Harry Vasilagkos (@harry_v) από το Wanted Athens, το concept του κινείται στη φιλοσοφία της δυνατής μουσικής από DJs, των απολαυστικών γεύσεων και των premium ποτών: κρασιά από Κύπρο και Ελλάδα, κλασικά και signature κοκτέιλ, καθώς και προσεκτικά επιλεγμένα spirits. Στόχος; Η διασκέδαση όπως την γνώριζε και αγαπούσε το κοινό τού Ivory.

Όσον αφορά τη μουσική ταυτότητα, το ARESΩ θα φιλοξενεί κορυφαία ονόματα της εγχώριας σκηνής αλλά και καλεσμένους DJs από γνωστά venues της Αθήνας και της Χαλκιδικής. Παράλληλα, από τις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να προστεθεί και ένα δυνατό live act (Τετάρτη ή Πέμπτη), το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.
Το ARESΩ θα υποδέχεται το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο για δείπνο ή ποτό –με high tables, καναπέδες και χαμηλά τραπέζια για κάθε διάθεση. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι κι εδώ όπως και στο διπλανό Sannae το design επιμελήθηκε η Ελληνίδα Γεωργία Τηλιγάδα και η ομάδα της.

Από την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, τα απογευματινά parties από τις 17:00 θα φέρνουν commercial και κυρίως ελληνικά vibes, σε ύφος που θυμίζει τις μέρες του Ivory.
Το μενού αυτή την περίοδο εμπνέεται από Latin American flavors, ενώ από τον Ιανουάριο θα εμπλουτιστεί με περισσότερες επιλογές για sharing.
(22255288) Chapo Central, Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 20, Santaroza Tower, Λευκωσία. Ώρες λειτουργίας: Παρ–Σ 20:00–02:00, Κ 17:00–22:00.
Σχετικά
Το ολοκαίνουργιο The Freehouse είναι η πρώτη cool spritzeria της πόλης!
Φανταστικά spritz, χώρος που κερδίζει τις εντυπώσεις και vibes από τα 80s
Ανοίγει σήμερα το Ella Jazz Bar στη Λευκωσία – Το νέο απόλυτο jazz spot της παλιάς πόλης
Το όνειρο του Μάριου Πολυκάρπου, ιδιοκτήτη του MAP Boutique Hotel, που έγινε πραγματικότητα!
7 πάρτι για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Η Κύπρος αποχαιρετά το 2025 με New Years Eve parties που δεν πρέπει να χάσεις
Ένα ολοκαίνουριο Pralina στη Λεμεσό
Το νέο κατάστημα διακρίνεται όχι μόνο για τις γλυκές δημιουργίες του αλλά και για τον μοναδικό σχεδιασμό του
H Παλαιά Πινέζα μάς προσκαλεί στο τελευταίο πάρτι της χρονιάς
Mε δυνατή μουσική, ποτά και φαγητό!
Το Bordello Bar επανέρχεται πλήρως ανανεωμένο με νέα φιλοσοφία διασκέδασης
Νέα, σύγχρονη διακόσμηση, προηγμένος φωτισμός και ηχοσυστήματα, που αναβαθμίζουν την εμπειρία της νυχτερινής διασκέδασης στη Λεμεσό
"Μπουζούκια στην πίστα": Μετά από συνεχόμενες sold out εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, έρχονται Κύπρο
Λαϊκή μουσική παράσταση με τους Βαγγελιώ Φασουλάκη, Γιώργη Μανωλάκη και Θοδωρή Σούκα, που δίνουν ραντεβού στη Λευκωσία
Η Λευκωσία ετοιμάζεται για ένα πάρτι με κινηματογραφικό χειμωνιάτικο montage
Grecophilia: The Gathering of AMANO - Where the City Breathes in Winter Light
Το Τζινς Μπαρ είναι το νέο talk of the town spot της πόλης
Ένα bar με ιστορία, χαρακτήρα και πολύ… denim DNA.
Μάθαμε ποιο μαγαζί θα πάρει τη θέση του θρυλικού State Night Club
Ένα νέο μουσικό venue που θα φέρει αθηναϊκό αέρα στη Λευκωσία
Ένα μαγαζί «της γειτονιάς» στο Χονγκ Κονγκ ανακηρύχθηκε το καλύτερο μπαρ στον κόσμο
Είναι το πρώτο μπαρ στην Ασία που κατακτά την 1η θέση
Wet Glam - Summer Poolside Series: Season Finale
Αποχαιρετούμε τα πιο hot parties του νησιού, με στυλ, ένταση και λάμψη