Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2025
Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου είναι φτιαγμένα για χαλάρωση και απολαυστικές στιγμές με ανθρώπους που αγαπάμε. Στο Pinolo, το νέο brunch μενού που σερβίρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, ξυπνά την όρεξη και εντυπωσιάζει με πρωτότυπες γεύσεις και ιταλικές πινελιές.

Το γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά με το άρωμα της φρεσκοψημένης focaccia, που σε καλεί να γευτείς τα αφράτα focaccia sandwiches. Η κλασική επιλογή με μοτσαρέλα, ντομάτα και πέστο φέρνει στο τραπέζι την αυθεντικότητα της ιταλικής κουζίνας, ενώ η πιο ιδιαίτερη εκδοχή με μπουράτα, μορταδέλα και καβουρδισμένα φιστίκια Αιγίνης προσφέρει έναν συναρπαστικό συνδυασμό που απογειώνει κάθε μπουκιά.

Στη συνέχεια, τα αγαπημένα eggs benedict αποκτούν νέα διάσταση μέσα από πρωτότυπα toppings που χαρίζουν τέλεια ισορροπία γεύσεων – και για όσους θέλουν κάτι εντελώς διαφορετικό, η πίτσα με ζύμη 48ωρης ωρίμανσης, εμπλουτισμένη με τηγανητά αυγά και αβοκάντο, αποτελεί ένα αναπάντεχο, αλλά εξαιρετικά νόστιμο twist!

Και φυσικά, το φινάλε ανήκει στα γλυκά! Τα focaccia rolls – αφράτα ρολάκια κανέλας – έρχονται σε δύο δελεαστικές παραλλαγές: με λευκή σοκολάτα και καβουρδισμένα φουντούκια ή με πραλίνα φιστικιού Αιγίνης. Μαλακά και αρωματικά, είναι η ιδανική συντροφιά για τον πρωινό καφέ και ένας τέλειος επίλογος σε ένα brunch που μένει αξέχαστο!
Στο Pinolo, το Σαββατοκύριακο μετατρέπεται σε μια μικρή γιορτή γεύσεων και απολαύσεων! Ένα τραπέζι, καλή παρέα και διάθεση για νέες δοκιμές – είναι ό,τι χρειάζεσαι!
Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22570750
Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, Κτήριο Σεβέρη 9, Λευκωσία 1065.
Social Media: Facebook/ Instagram
Σχετικά
Το Tocayo παρουσιάζει τη νέα σειρά «Experimental Cocktails»
Καινοτομία, Σύγχρονη Μιξολογία και Culinary Ακρίβεια
Σεπτέμβριος στο Λατσί: χαλαρές μέρες, θάλασσα και ηλιοβασιλέματα στο Island Beach Bar
Το ημερολόγιο μπορεί να λέει ότι το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, αλλά στο Λατσί υπάρχουν ακόμη πολλές μέρες που μοιάζουν ακριβώς με καλοκαίρι
Γνωστό ταβερνάκι στις 25 του μήνα θα σερβίρει το τελευταίο οφτό της σεζόν
Ωστόσο αφήνουν ένα μικρό teaser για τον χειμώνα, προαναγγέλλοντας πως κάτι καινούργιο «μαγειρεύεται»
Δεν έχεις ΙΔΕΑ τι έρχεται στο κέντρο της Λευκωσίας
Ένα νέο all-day spot ετοιμάζεται να δώσει διαφορετικό ρυθμό στις εξόδους μας, μεταφέροντάς μας από το χαλαρό brunch μέχρι τα βραδινά drinks και τα DJ sets
27 ξεχωριστά μέρη για να βγεις στη Λευκωσία
Μια λίστα με εστιατόρια που ξεχώρισαν και είναι ανάμεσα στα υποψήφια των 22ων Cyprus Eating Awards.
Πάμε για "Brandy Sour" και πορτοκαλόπιτα στο καφενείο
Ένα απόγευμα στο καφενείο που θα θυμίζει Κυριακάτικο τραπέζι
Tripadvisor: Τα 25 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026 – Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό
Η φετινή κατάταξη ταξιδεύει τον επισκέπτη γαστρονομικά από τη Νότια Αμερική και την Ασία έως την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
Ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς για breakfast και brunch στη Λεμεσό
Στεγασμένoς σε μια όμορφα αναπαλαιωμένη αστική στοά, συνδυάζει μοναδική αισθητική, δημιουργική κουζίνα και αυθεντική φιλοξενία!
Κυριακές με σούβλα, κλέφτικο και παραδοσιακές γεύσεις στο χωριό
Ετοιμάσου για εκδρομή και καλό φαγητό
Η (πιο) διάσημη Κοκόνα της Λευκωσίας, αποκτά αδερφάκι
Το δημοφιλές ghost kitchen brand ετοιμάζεται να ανοίξει το νέο του spot στη Λεμεσό, φέρνοντας μαζί του τα θερμιδομετρημένα, σπιτικά γεύματα που αγαπήθηκαν στη Λευκωσία
Στο Κέντρο της Σταυρούλλας φτιάχνουμε παλουζέ και σουτζούκκο και απολαμβάνουμε τοπική κουζίνα
Στον Πολύστυπο σε μαθαίνουν να φτιάχνεις παλουζέ και σουτζούκκο
Η Λεμεσός απολαμβάνει το TIRAMISU SOU
Το μικρό brand στη Λεμεσό που φτιάχνει θεϊκό τιραμισού!