Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2025
Το Σωματείο Παλαιού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ – ΦΙΠΑ σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Καλοπαναγιώτη συνδιοργανώνουν το 4ο Χριστουγεννιάτικο Ράλι Κλασσικού Αυτοκινήτου Καλοπαναγιώτη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025. Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται και μετρά για το Τρόπαιο Νίκου Τοφαρίδη. Το Ράλι θα είναι μονοήμερο και θα καλύψει μια διαδρομή 88 χιλιομέτρων με 5 δοκιμασίες ακριβείας.
Την εκκίνηση των οχημάτων θα δώσει ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Χαράλαμπος Προύντζος απο το χώρο μπροστά απο το κτίριο 360 στη Λεωφόρο Μακαρίου ΙΙΙ στη Λευκωσία. την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:30. Ο τερματισμός θα γίνει στο χωριό Καλοπαναγιώτη στις 13:00. Η απονομή των επάθλων θα γίνει στις 13:30 από τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Καλοπαναγιώτη κ. Λάμπρο Λάμπρου και θα ακολουθήσει γεύμα στο Εστιατόριο ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Ορκόντας Λεωφόρος Μαραθάσσας 20, 2862).
Η ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ εξασφάλισε ειδική τιμή €20 (είκοσι) το άτομο για το γεύμα, και περιλαμβάνει απεριόριστο κυπριακό ποτό εκτός ζιβανίας και για παιδιά κάτω των 12 (Δώδεκα) ετών η τιμή είναι €10 (δέκα). Όσοι επιθυμούν μπορούν να το δηλώσουν μαζί με την συμμετοχή τους.
Όσοι θα νηστεύουν παρακαλώ να μας το δηλώσουν. Το δικαίωμα συμμετοχής για διμελές πλήρωμα (οδηγός και συνοδηγός) έχει καθοριστεί στα €60 (εξήντα). Τα πληρώματα που συμμετείχαν στα 3 προηγούμενα Ράλι θα τύχουν έκπτωσης 50% (€30). Το δικαίωμα συμμετοχής για Αυτοκίνητα κατασκευασμένα πριν το 1945 (B, C & D) είναι δωρεάν.
Για κάθε επιπρόσθετο μέλος άνω των 12 ετών έχει καθοριστεί το ποσό των €15 (δεκαπέντε). Τελευταία ημερομηνία υποβολής συμμετοχών έχει ορισθεί η Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 μέχρι τις 13:00.
Παρακαλείστε όπως υποβάλετε την δήλωση συμμετοχής σας έγκαιρα στα γραφεία της Λέσχης μας ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: lespafipa@cytanet.com.cy. H Γραμματεία και ο Τεχνικός Έλεγχος θα γίνουν το Σάββατο 06/12/2025 από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 στα γραφεία της Λέσχης και την Κυριακή 7/12/2025 από τις 09:00 μέχρι τις 10:00 στο χώρο εκκίνησης.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Για τους κανονισμούς και άλλες πληροφορίες: www.lespafipa.org στο Τηλ. 22 446614 ή στο email: lespafipa@cytanet.com.cy
Για ευκολία μπορείτε να πληρώσετε το δικαίωμα συμμετοχής, για επιπρόσθετο μέλος του πληρώματος και το γεύμα στον ακόλουθο
Λογαριασμό:
Τράπεζα Κύπρου, LESPA-FIPA, Αρ. Λογαριασμού: 357006546884 αναφέροντας/γράφοντας το όνομα σας.
Σχετικά
Το καφενείο της Λευκωσίας που μεταφέρει (Κυριακή) την Τσικνοπέμπτη
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Τσικνοπέμπτη στα 7 Κλειδιά μεταφέρεται την Κυριακή.
CYBERNESS Carnival Market: όταν το καρναβάλι συναντά τη φωτιά και την άνοιξη
Δύο μέρες γιορτής, μουσικής και συλλογικής ζεστασιάς στο Kolla, με ελεύθερη είσοδο και ανοιχτή αγκαλιά για όλους (και τα κατοικίδια)
Τι ετοιμάζουν οι δήμοι της Κύπρου για την Τσικνοπέμπτη;
Αυτοί οι δήμοι ετοιμάζουν δωρεάν εκδηλώσεις με χορό, φαγητό και παραδοσιακά έθιμα.
Όλα όσα σε περιμένουν στο Καρναβάλι της Πόλης Χρυσοχούς
Το Καρναβάλι Πόλης Χρυσοχούς 2026 υπόσχεται στιγμές χαράς για μικρούς και μεγάλους
Week Agenda: 13 ενδιαφέρουσες προτάσεις για αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Σινεμά, θέατρο, μουσική, καρναβαλικός ρυθμός και γεύσεις που μυρίζουν Τσικνοπέμπτη
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση
Weekend Agenda: 20 υπέροχες προτάσεις εξόδου για το πρώτο σαββατοκύριακο του Φλεβάρη
Μουσική, θέατρο, φεστιβάλ, οικογενειακές δράσεις και βραδιές διασκέδασης σε όλη την Κύπρο
Φέτος θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα στην όμορφη Λόφου
Πάμε στον εκδρομικό χώρο του Προφήτη Ηλία για μια όμορφη μέρα στη φύση
Το Εθνικό Μπαλέτο της Σλοβενίας της Μάριμπορ φτάνει στην Κύπρο
Με δυο εμβληματικές χορογραφίες του Έντουαρντ Κλουγκ
Ξέφρενο καρναβάλι στο ΡΙΟ-ΠΑΛΑΙΧΩ-ΡΙΟ
Ετοιμάσου για τη μεγάλη καρναβαλίστικη εκδήλωση στο χωριό
Η Λεμεσός φοράει τα γιορτινά της και ετοιμάζεται για το πιο δυναμικό Καρναβάλι της Κύπρου
Το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2026 υπόσχεται ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη δημιουργικότητα
Καθαρά Δευτέρα με λαγάνες, φασολάδα, λουκουμάδες και μουσική στο γήπεδο
Καθαρά Δευτέρα στο Δήμο Κουρίου!