Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2014
Το καθιερωμένο ετήσιο τετραήμερο φεστιβάλ Δεκαπενταύγουστου διοργανώνει και φέτος ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου μαζί με το Κοινοτικό Συμβούλιο Λόφου. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 13 μέχρι τις 16 Αυγούστου 2014 και θα περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων στο χώρο του δημοτικού σχολείου του χωριού.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ
Το φετινό φεστιβάλ προσφέρει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει μουσικές βραδιές, με διαφορετικά μουσικά ακούσματα, που μπορούν να ικανοποιήσουν τον κάθε επισκέπτη.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014 θα πραγματοποιηθεί βραδιά ροκ και έντεχνου τραγουδιού με το γνωστό μουσικό σχήμα "Στο Πέραμα". Προηγουμένως θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης των πρωτεύσαντων φοιτητών της Σχολής Χαρακτικής Χαμπή.
Στις 13 Αυγούστου την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο έντιμος Υφυπουργός παρά τω προέδρω κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης.
Η βραδιά της 14ης Αυγούστου θα είναι αφιερωμένη στη ΣΠΕ Ύψωνα – Λόφου, ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για την πολύχρονη προσφορά της στο Σύνδεσμο Αποδήμων Λόφου και στην κοινότητα γενικότερα. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν το stand-up comedy show "Χαλάλι μας το χάλι μας" με τις Έλενα Ευσταθίου και Ζώη Κυπριανού, καθώς και διαγωνισμό τόμπολας.
Την Παρασκευή 15 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μεγάλο αφιέρωμα στον αξέχαστο τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη από τους γνωστούς Κύπριους τραγουδιστές Κούλλη Θεοδώρου και Μαρία Θεοδότου.
Οι εκδηλώσει θα κορυφωθούν το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014 με μεγάλη συναυλία της γνωστής Ελλαδίτισσας καλλιτέχνιδας Μελίνας Ασλανίδου και την πολυμελή ορχήστρα της, οι οποίοι θα χαρίσουν στους παρευρισκόμενους μια όμορφη βραδιά με τραγούδι, χορό και γλέντι! Θα ακολουθήσει after party με τον DJ Stefano!
Σχετικά
Φεβρουάριος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον μήνα Φεβρουάριο.
Μάθαμε πότε θα γίνει η Καρναβαλίστικη Παρέλαση στο Παραλίμνι
Όλες οι λεπτομέρειες για να λάβεις μέρος
«Οδηγώ και Προσφέρω»: Tα κλασικά αυτοκίνητα βγαίνουν στον δρόμο για καλό σκοπό
Η δράση έχει στόχο την προσφορά, την αλληλεγγύη και τη συμμετοχή όλων σε μια κοινή προσπάθεια με κοινωνικό αποτύπωμα.
«20 Χρόνια Αγάπης, Προσφοράς, Ανθρωπιάς»: Επετειακή Εκδήλωση του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου
Η εκδήλωση αποτελεί μια συνάντηση ανθρώπων και φορέων που έχουν συμπορευτεί όλα αυτά τα χρόνια με το Ίδρυμα στην πορεία του
Weekend Agenda: 20 υπέροχες προτάσεις για το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο εικόνες, ήχους και ιστορίες
Το Αρεθκιώτικο Καρναβάλι μόλις ανακοινώθηκε
Το 8ο Αποκριάτικο Καρναβάλι Αρεδιού, θα είναι μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους
Αναβάλλεται η σημερινή παραχώρηση στο κοινό δωρεάν δενδρυλλίων στην Πάφο
Όπως επίσης και η Γιορτή του Δέντρου
Λίνα Νικολακοπούλου: Η σπουδαία στιχουργός ομιλήτρια στην εκδήλωση "Ποιητές του Μεσοπολέμου"
Μία εκδήλωση με αφορμή την Γιορτή των Γραμμάτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Limassol Carnival Warm Up: Η Λεμεσός ετοιμάζεται για το Καρναβάλι
Πάμε να δοκιμάσουμε αποκριάτικα κοστούμια και να διασκεδάσουμε!
Καρναβάλι στην Πόλη Χρυσοχούς: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Η ημερομηνία, η συμμετοχές και τα βραβεία