Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2025
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Λαγουδερών προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσιά και όμορφες στιγμές στο χωριό. Οι εκδηλώσεις του Αυγούστου 2025 περιλαμβάνουν δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, από πεζοπορίες και αιμοδοσίες, μέχρι παιδικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και βραδιές μουσικής και χορού. Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο 9 Αυγούστου με το περπάτημα στο μονοπάτι της φύσης «Καληδώνια» και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Αυγούστου με δωρεάν brunch στο Πολιτιστικό Κέντρο της κοινότητας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες όπως παιδική ταινία με popcorn, τομπόλα, διαγωνισμό πιλότας και τάβλι με έπαθλα, καθώς και βραδιές γεμάτες μουσική, φαγητό και ποτό. Ξεχωρίζει η χοροεσπερίδα στις 15 Αυγούστου στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, μια βραδιά γλεντιού με είσοδο που περιλαμβάνει φαγητό και ποτό, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών εισέρχονται δωρεάν.
Σχετικά
Η Κυπερούντα ζει το πιο γεμάτο πολιτιστικό καλοκαίρι της χρονιάς – Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Από μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις μέχρι φεστιβάλ, πανηγύρια, αστρονομικές βραδιές και το 22ο Φεστιβάλ Μήλου, η Κυπερούντα υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Οκτώβριο.
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Αραδίππου με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι
Ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Νομάδες», παραδοσιακοί χοροί, αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και το αγαπημένο έθιμο του «τριψίματος του πιπεριού» συνθέτουν μια γιορτή αφιερωμένη στην πολιτιστική μας κληρονομιά.
Ο απόλυτος οδηγός του Ιουλίου: 15 εκδηλώσεις που ξεχωρίσαμε και αξίζει να ζήσεις
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, θερινό σινεμά, γαστρονομικές γιορτές και μεγάλες πολιτιστικές διοργανώσεις συνθέτουν τον απόλυτο οδηγό για τις πιο ξεχωριστές εξόδους του μήνα
Την Παρασκευή, οι πεζόδρομοι της Λευκωσίας θα γεμίσουν μουσικές, μελωδίες και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!
Μια ξεχωριστή μουσική διαδρομή στους πεζόδρομους της Λήδρας και της Ονασαγόρου!
Τελευταίες παραστάσεις του Circus Atmosphere στην Κύπρο
Το Circus Atmosphere μπαίνει στις τελευταίες δύο εβδομάδες παραστάσεων στο νησί μας
Το 2ο φιλανθρωπικό κάλεσμα σειρήνων «The Sirens’ Call» επιστρέφει στο Παραλίμνι
Το «The Sirens’ Call» καλεί γυναίκες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εμπειρία κολύμβησης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Οι «Βραδιές Κωμωδίας» κάνουν στάση στον Καλοπαναγιώτη για μια βραδιά γεμάτη γέλιο
Οι Χάμπης, Παύλος Παυλίδης και Κωνσταντίνος Ψυλλίδης ανεβαίνουν στη σκηνή του Παλιού Σινεμά, προσφέροντας μια ξεχωριστή stand-up comedy παράσταση
Μία έκθεση γεμάτη αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες... αλλά και street food
Mια εντυπωσιακή εκδήλωση αφιερωμένη στον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.
Ένα από τα πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά events επιστρέφει και φέτος στα Λεύκαρα
Ονειροδιαδρομές, street food και μεγάλη συναυλία με ελλαδικό συγκρότημα
Η Λάνια γιορτάζει την κυπριακή παράδοση σε ένα διήμερο γεμάτο μουσική, γεύσεις και πολιτισμό
Tο Κοινοτικό Πάρκο Λάνιας φιλοξενεί τη Γιορτή Κυπριακής Παράδοσης, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τοπικά προϊόντα, παραδοσιακές τέχνες και δράσεις για όλη την οικογένεια.
Το καλοκαίρι στον Δήμο Κουρίου γεμίζει μουσική, θέατρο, κινηματογράφο και μεγάλες στιγμές!
Oλόκληρο το πρόγραμμα του καλοκαιριού
Αυτήν την Τετάρτη δίνουμε ραντεβού στο πιο απρόσμενο after-work spot της πόλης
Smashed burgers, παγωμένα ποτά για να δροσιστείς, DJ set για να μείνεις... και γκολφ!