Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2014
To Viro Virino, το πρώτο που οργανώνει ποιοτικές εκδηλώσεις με τη μέθοδο Speed-Dating στο νησί μας, απευθυνόμενο αποκλειστικά σε αδέσμευτα άτομα με τολμηρές και πρωτότυπες προσωπικότητες, κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και σας καλεί να γιορτάσετε μαζί του!
Η φιλοσοφία του είναι βασισμένη στην ατελείωτη εξερεύνηση του εαυτού. Ως κοινωνικά όντα, οι άνθρωποι πάντα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τον εαυτό τους, τον περίγυρό τους και τους ανώτερους στόχους τους, μέσω των άλλων ανθρώπων.
Και επειδή στο Viro Virino πιστεύουν στην πραγματική και συνεχή ευτυχία με μια προϋπόθεση: να υπάρχει ΠΑΘΟΣ! Πιστεύουν πως κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ομορφιά και φιλοδοξούν να προσφέρουν ισότιμες ευκαιρίες σε όλους τους αδέσμευτους του νησιού ώστε να ανακαλύψουν αυτό που ψάχνουν στον ιδανικό σύντροφο, μέσω τις συναναστροφές τους στις διάφορες εκδηλώσεις και πάρτι του.
Γνώρισε νέες προσωπικότητες, λάβε μέρος στο Speed-Dating (γρήγορο ραντεβού) και γνώρισε ουσιαστικά την προσωπικότητα άλλων ανοικτόμυαλων αδέσμευτων ατόμων που είναι εκεί για να σε γνωρίσουν!
(FIND YOUR NEMO) ΒΡΕΣ ΤΟ ΝΕΜΟ ΣΟΥ αυτό το καλοκαίρι! Μπες στο www.virovirino.com/register για δωρεάν εγγραφή και πρόσκληση με αναγκαίες πληροφορίες για το πάρτι.
Παρασκευή 11 Ιουλίου, Nautical club Beach n Joy, Λάρνακα, 19.00. Αυστηρά για αδεύσμευτους άνω των 25 ετών! Πληρ. www.virovirino.com/ 96684095.
Σχετικά
Ένα πασχαλινό παραμύθι ζωντανεύει στη Λεμεσό
Το CYBERNESS επιστρέφει με ένα μαγικό Easter Market εμπνευσμένο από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, γεμάτο δημιουργικότητα, μουσική και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.
25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μάρτη
Συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy, φεστιβάλ, εκθέσεις και ξεχωριστές οικογενειακές εξόδοι γεμίζουν την Κύπρο με ιδέες για ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες
Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων: Το Ballet Philippines των Φιλιππίνων ταξιδεύει στην Κύπρο
Η παράσταση είναι φτιαγμένη να την αγαπήσουν παιδιά από 4 ετών
Το πιο hot θέαμα της πόλης: Ένα τσίρκο που γεμίζει κάθε βράδυ
Δείτε αναλυτικά τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων που γεμίζουν καθημερινά
Το Furry Book Club τον Απρίλιο σε περιμένει στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου!
Με δωρεάν συμμετοχή για παιδιά και εφήβους
Street party με τον Nivo, κοκτέιλ, smash burgers και ανεβαστικά vibes, στην καρδιά της πόλης
Έρχεται ένα δυνατό street party στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας
Στη Λάρνακα θα στηθεί μία όμορφη πασχαλινή αγορά
Μια μέρα γεμάτη χαρά, διασκέδαση και πολλές λιχουδιές
Φτιάχνουμε φλαούνες, κουλούρια και αβκωτές με τη Χρύσω Λέφου και τις φουρνάρισσες της Επταγώνειας
Δημιουργούμε "Πασχαλινά Ζυμώματα" από την παραδοσιακή μας κουζίνα
Τη Δευτέρα του Πάσχα ανεβαίνουμε στο βουνό: Γιορτή στον Πρόδρομο με φαγητό, παιχνίδια και τόμπολα
Φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο πιο ψηλό χωριό της Κύπρου
Τέσσερα υπαίθρια Βιβλιοπαζαράκια στο Σολώνειον
Βιβλία για μικρούς και μεγάλους, με έκπτωση μέχρι και 80%
Το εργαστήρι «(un)spelling» με τη Μύριαμ Γκατ στο Ξυδάδικο
Μέσα από μια διαδικασία «εκκένωσης» και επαναπροσέγγισης, οι συμμετέχοντες καλούνται να επαναδιαπραγματευτούν τη σχέση τους με τις λέξεις