Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2025
Σε έναν κόσμο που η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και η διασκέδαση επαναπροσδιορίζεται καθημερινά, υπάρχει ένα μέρος που φέρνει το αύριο στο σήμερα και αυτό δεν είναι άλλο από το GOVR. Το πρώτο και μεγαλύτερο Virtual Reality Gaming Centre στην Κύπρο και ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Αγίας Νάπας, πάνω στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Νησί.

Από την πρώτη ματιά, το GOVR εντυπωσιάζει. Ο φουτουριστικός του σχεδιασμός, δημιούργημα του διεθνούς φήμης σχεδιαστή David Picasso, μαρτυρά ότι εδώ δεν μιλάμε απλά για έναν χώρο ψυχαγωγίας, αλλά για μια ολιστική εμπειρία τεχνολογίας, δράσης και φαντασίας. Η αρχιτεκτονική του, με έντονες επιρροές από το cyberpunk και το digital design, λειτουργεί ως πύλη προς έναν άλλο κόσμο – αυτόν της Εικονικής Πραγματικότητας.

Στο GOVR, οι επισκέπτες κάθε ηλικίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πάνω από 100 διαφορετικά παιχνίδια VR, που καλύπτουν κάθε γούστο και στυλ παιχνιδιού. Από adrenaline-packed VR Laser Tag, μέχρι ατμοσφαιρικά VR Escape Rooms, όπου μπορείς να συνεργαστείς με την παρέα σου για να λύσετε γρίφους και να ξεφύγετε από φανταστικά – και συχνά τρομακτικά – σενάρια. Εδώ θα βρεις ακόμα προσομοιωτές αγώνων ταχύτητας, πτήσεις εικονικής πραγματικότητας, αλλά και ζωντανούς κόσμους γεμάτους ζόμπι, σε απόλυτα ρεαλιστικές συνθήκες.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει στα VR Escape Rooms που προσφέρει το GOVR, τα οποία περιλαμβάνουν επίσημους τίτλους από την Ubisoft, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες video games παγκοσμίως. Τέτοιες εμπειρίες ήταν μέχρι σήμερα διαθέσιμες μόνο σε μεγάλες πρωτεύουσες του εξωτερικού – πλέον όμως μπορείς να τις απολαύσεις στην Κύπρο.

Η τεχνολογία δεν είναι το μόνο εντυπωσιακό στοιχείο. Το GOVR προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων: βάλε το VR headset, φόρεσε τα ακουστικά, και αφέσου σε έναν ψηφιακό κόσμο όπου τίποτα δεν είναι προβλέψιμο. Μπορείς να βρεθείς σε ένα τρενάκι του τρόμου τύπου Six Flags, να οδηγήσεις σε μια τρελή πίστα φόρμουλα, να πολεμήσεις δίπλα σε φίλους μέσα σε μια «νεκρή ζώνη» γεμάτη ζόμπι ή ακόμα και να χαλαρώσεις βλέποντας μια ταινία 9D που σε περιβάλλει από κάθε γωνιά.

Το GOVR δεν είναι απλά ένα arcade – είναι ένας διαδραστικός χώρος εμπειριών. Εδώ, μικροί και μεγάλοι βρίσκουν τον ιδανικό προορισμό για ώρες διασκέδασης, πρόκλησης, εξερεύνησης και απόδρασης από την πραγματικότητα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι διάθεση, γιατί η φαντασία και η τεχνολογία… είναι εξασφαλισμένες.
Είτε είσαι gamer, είτε θες να δοκιμάσεις κάτι εντελώς νέο, είτε απλά αναζητάς τον επόμενο μοναδικό προορισμό για την παρέα ή την οικογένειά σου, το GOVR στην Αγία Νάπα είναι το μέρος που πρέπει να βάλεις στη λίστα σου.
Το μέλλον του gaming δεν είναι μακριά. Είναι ήδη εδώ και σε περιμένει.
(23300771 | 99177772) Λεωφόρος Νησί 37, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου.
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Κ 16:00 24:00 (από Μάρτιο-Οκτώβριο).
Email: info@govrgames.com
Website: https://govrgames.com/
Facebook: @govrgames
Instagram: govrgames
Σχετικά
Πού να πάμε με τα παιδιά; 8 όμορφες ιδέες για αυτό το Σαββατοκύριακο
Παιδικές παραστάσεις, παιχνίδια στη φύση, δημιουργικές δραστηριότητες και παραμύθια γεμίζουν το οικογενειακό μας πρόγραμμα στις 3 και 4 Οκτωβρίου.
«Η Βασίλισσα του Χιονιού» φέρνει μια φιλία πιο δυνατή από τον χειμώνα στο Σατιρικό
Η Παιδική Σκηνή κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου με μια μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια, βασισμένη στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
KIDS FUN DAY 2026: Μια μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή για τη στήριξη του Συνδέσμου ΔΕΠΥ Κύπρου
Με κεντρικό μήνυμα «Όλα τα παιδιά μετρούν!», το KIDS FUN DAY φιλοδοξεί να ενώσει παιδιά, γονείς, εθελοντές, επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανωμένα σύνολα σε μια ημέρα γεμάτη παιχνίδι, δημιουργία, προσφορά και χαμόγελα
Το Κουμπί της Μαρίας Κάνθερ ανεβαίνει στο Σατιρικό Θέατρο
Μια σύγχρονη και γεμάτη χιούμορ προσέγγιση στη σχέση των παιδιών με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.
5 θεματικά πάρκα για μια ξεχωριστή οικογενειακή εξόρμηση την 1η Οκτωβρίου
Αν ψάχνεις πού να πάτε φέτος την 1η Οκτωβρίου, κρατάμε 5 θεματικά πάρκα για παιχνίδι, βόλτες και πολλές παιδικές εμπειρίες.
Ένα φθινοπωρινό παιδικό φεστιβάλ έρχεται στο Oenofest στο Όμοδος
Δημιουργικά εργαστήρια, διακόσμηση κολοκύθας και χειροποίητες κατασκευές περιμένουν τα παιδιά στην κεντρική πλατεία Ομόδους
Ο Τζακ και η Φασολιά: Ένα παραμύθι που όλοι γνωρίζουμε. Μια παράσταση που θα δούμε αλλιώς
Ένα διαχρονικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους ζωντανεύει επι σκηνής μέσα από μια σύγχρονη και εντυπωσιακή θεατρική παραγωγή
«Τα Μαγικά Παραμύθια των Αδελφών Γκριμ» έρχονται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Μια διαδραστική θεατρική περιπέτεια όπου το κοινό αποφασίζει το τέλος!
7 υπέροχες βόλτες μαζί με τα παιδιά αυτό το σαββατοκύριακο
Παραμύθια, μιούζικαλ, μπαλέτο, φεστιβάλ και ολοήμερα πανηγύρια γεμίζουν το διήμερο με παιχνίδι και όμορφες οικογενειακές στιγμές
New Season, Big Adventures: Μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή έρχεται στη Λεμεσό από το Paradox Museum Limassol & την AllAboutKids
Κάθε νέα σεζόν φέρνει μαζί της νέες εμπειρίες. Και φέτος, η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά και σε όλη την οικογένεια.
«Ο ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ στον πλανήτη των χρωμάτων» επιστρέφει στην Κύπρο για 4 μοναδικές παραστάσεις!
Η παιδική διαδραστική θεατρική παράσταση, που παρουσιάζεται στην Ελλάδα με συνεχόμενα sold out, επιστρέφει στην Κύπρο για 4 μοναδικές παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό!
PLAY ’N’ GIVE: Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα γιορτάζει 30 χρόνια προσφοράς με μια μεγάλη γιορτή για όλη την οικογένεια
Μια ξεχωριστή ολοήμερη γιορτή γεμάτη παιχνίδι, χαμόγελα, ψυχαγωγία, δημιουργία, επιστήμη και αθλητισμό