Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Tο Nicosia Pop Up Festival επιστρέφει στην ανανεωμένη Μακαρίου

Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2021

Σtις 27 Νοεμβρίου αρχίζουν οι θεατρικές παραστάσεις στο πλαίσιο του φεστιβάλ στο Θέατρο Πόλης -ΟΠΑΠ στην εντός των τειχών πόλη ενώ από τις 10 Δεκεμβρίου το Φεστιβάλ θα βρίσκεται στην ανακαινισμένη Λεωφόρο Μακαρίου στο Εμπορικό Κέντρο City Plaza.

Μέχρι το τέλος του χρόνου, υπέροχες δράσεις, παραστάσεις, μουσικά δρώμενα, βιωματικά εργαστήρια, εμπορικά καταστήματα αλλά και street food, θα μας δώσουν κίνητρα, αφορμές και λόγους να επισκεφτούμε και πάλι πεζοί την πόλη μας, να περιηγηθούμε, να γνωρίσουμε νέους δημιουργούς, ευφάνταστους καλλιτέχνες και ταλαντούχους ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν μαζί μας το όραμά τους και την τέχνη τους.

Η φετινή διοργάνωση είναι ξεχωριστή καθώς πέρα από την επιστροφή του θεσμού μετά την παγκόσμια υγειονομική κρίση, φιλοξενοί ανθρώπους που επαναπροσδιορίζουν την παράδοση, δημιουργούν κάτι πολύ σύγχρονο και μοντέρνο με παραδισοακές τέχνες και τεχνικές. Old is New & new is Old.

Σύντομα θα δημοσιευτεί ο πρόγραμμα και τις δράσεις μας.

Το Pop Up Festival, διοργανώνεται από τον Δήμο Λευκωσίας σε συνεργασία με το NiMAC [Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη].

Κύριος στόχος του φετινού φεστιβάλ, το οποίο έχει διακριθεί ως μια βέλτιστη ευρωπαϊκή πρακτική προβολής και ενίσχυσης των δημιουργικών επιχειρήσεων, ήταν και παραμένει η στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Επιπρόσθετα, το φεστιβάλ επιθυμεί να συγκεντρώσει στην πρωτεύουσα ό,τι πιο καινοτόμο, εφευρετικό και δημιουργικό στον τομέα της νεανικής επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close