Δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2025
Το Σάββατο, 12 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση για την παράδοση νέων προσβάσιμων παιχνιδιών στο Πάρκο «Παύλου Μελά» στη Λάρνακα. Η πρωτοβουλία αυτή, που ανήκει στην εθελοντική ομάδα ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, αποτελεί μια ουσιαστική πράξη κοινωνικής ευαισθητοποίησης και ενίσχυσης της κοινωνικής ένταξης, με στόχο τη δημιουργία ενός δημόσιου χώρου φιλικού και προσβάσιμου για όλα τα παιδιά.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα, και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας, ο Βουλευτής Λάρνακας κ. Ανδρέας Απόστολου, η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου «Άγιος Σπυρίδωνας», εκπρόσωπος της εταιρείας Hellenic Life, καθώς και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Ηλιαχτίδα Ζωής».

Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και συγκινητική, γεμάτη παιδικά χαμόγελα, φωνές και ζωντάνια. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της καλλιτέχνιδας Νεφέλης Αντωνίου, δημιουργικές δραστηριότητες, αφήγηση παραμυθιού και ομαδικά παιχνίδια με το αερόστατο.
Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για το αξιέπαινο έργο τους, καθώς και σε όλους τους συντελεστές, χορηγούς και υποστηρικτές που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της σημαντικής δράσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας, ανέφερε πως «έχουμε την ευθύνη και το καθήκον να διασφαλίζουμε ίσες ευκαιρίες για κάθε παιδί. Σήμερα γίνεται ακόμα ένα ουσιαστικό βήμα προς μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, με σεβασμό και ισότητα για όλους».
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα προς την κατεύθυνση της ισότιμης συμμετοχής όλων των παιδιών στη δημόσια ζωή της πόλης μας, προάγοντας την αποδοχή, την ένταξη και το πνεύμα συνεργασίας, αξίες θεμελιώδεις για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.
Σχετικά

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό Eurovision Cocktail Party με τον Theo Evan
Τον εκπρόσωπο της Κύπρου στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision

Το αρχαιότερο ξενοδοχείο της Κύπρου άνοιξε ξανά τις πύλες του μετά από ριζική ανακαίνιση
Το New Helvetia που επέστρεψε ανανεωμένο και 96 χρόνια ιστορίας

Με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες διαμορφώνεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Πρώτες εικόνες από το σπίτι του Big Brother που την Κυριακή επιστρέφει στο Σίγμα
Πρεμιέρα την Κυριακή 27 Απριλίου στις 21.00

10 γοητευτικοί προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Μάιο
Από τα νορβηγικά φιόρδ μέχρι τις οάσεις του Μαρόκο, οι ιδανικότεροι προορισμοί του τελευταίου μήνα της άνοιξης

10 road trip για την αργία της Πρωτομαγιάς
Η ημέρα της 1ης Mαΐου έφτασε και μας δίνει την καλύτερη αφορμή για εξόρμηση


Eurovision 2025: Αυτό το τραγούδι θα εκπροσωπούσε την Ουγγαρία στη Βασιλεία
Οι λόγοι απουσίας της χώρας από τον διαγωνισμό

Η μεγάλη αγκαλιά της Αρμενίας
Ένα τετραήμερο στη Γερεβάν και την αρμενική ύπαιθρο, ανάμεσα σε μνήμες, χιόνια, λαχματζούν και φιλία που δεν γνωρίζει σύνορα.

Η αεροπορική εταιρεία που προσφέρει τα καλύτερα γεύματα κατά τη διάρκεια της πτήσης
Δείτε τη κατάταξη με τις κορυφαίες

Ανάκαμψη ρεκόρ για τον τουρισμό στην Ελλάδα το 2025 – Τι φοβούνται οι ξενοδόχοι
Έκρηξη κρατήσεων, αλλά με σύννεφα στον ορίζοντα - Ο Τραμπ φέρνει αβεβαιότητα και στις διακοπές

Το «Heartstopper» θα τελειώσει με ταινία μεγάλου μήκους στο Netflix
Το τελευταίο κεφάλαιο της ρομαντικής εφηβικής κουήρ σειράς «Heartstopper» επιβεβαιώθηκε, με την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν να μετατρέπεται σε μια ταινία μεγάλου μήκους