Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου 2025
Mπορεί αυτό το καλοκαίρι να μην έχουμε ιδέα για το πώς θα εξελιχθεί, ξέρουμε όμως, ότι θα μας βρει να περνάμε τα απογεύματα και τα βράδια μας στις ταράτσες του νησιού, απολαμβάνοντας κοκτέιλ και καλό φαγητό κάτω από τον έναστρο ουρανό.
Την ώρα της δύσης του ηλίου, λοιπόν, δίνουμε ραντεβού στην ταράτσα του Nubila Rooftop Restaurant - Bar στον Πρωταρά, του πιο πρόσφατου εγχειρήματος της επιτυχημένης ομάδας του Hippocampus Lounge Restaurant, το οποίο σε περιμένει και τη φετινή σεζόν για καλή μουσική, κοκτέιλ αλλά ένα μενού που θα σε ενθουσιάσει. Πρόκειται εξάλλου για ένα σποτ που υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία σε ένα κομψό και ειδυλλιακό περιβάλλον, με boho chic διάθεση!

Το Nubila λοιπόν, που επέστρεψε φέτος για τρίτη συνεχή σεζόν στη λεωφ. Πρωταρά και πιο συγκεκριμένα στον κυκλικό κόμβο που οδηγεί στη διάσημη παραλία Fig Tree Bay (απέναντι από το συντριβάνι και πάνω από supermarket), υπόσχεται και φέτος να σου μεταφέρει τόσο το vibe της περιοχής όσο και τη γεύση του υπέροχου μενού του.
Πιο συγκεκριμένα στο μενού του θα βρεις ορεκτικά όπως σούπα γκασπάτσο, Black Angus Beef Carpaccio, pinsa romana, bao buns, cheese platters, σαλάτες όπως burrata, ζυμαρικά όπως Pappardelle chicken, Pappardelle Cacio e Pepe κ.ά.

Στα κυρίως πιάτα θα συναντήσεις επιλογές όπως το Black Angus Striploin Tagliata, Black Angus burger, φιλέτο σολομού, γαρίδες στη σχάρα κ.λπ., ενώ το μενού συμπληρώνουν τα steaks, ανάμεσά τους μερικές από τις πιο σημαντικές και περιζήτητες ειδικές κοπές κρεάτων (USDA Creekstone Farms), καθώς και steaks από την Αυστραλία και την Ιρλανδία.

Μην παραλείψεις ακόμα να δοκιμάσεις την Αμερικάνικη Black Angus Tomahawk του 1kg, ψημένη με μαεστρία, που χαρίζει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στους λάτρεις του καλού κρέατος.
Πλούσια είναι και η κάρτα με τα ποτά, η οποία πέρα από καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και μοκτέιλ (χωρίς αλκοόλ), διαθέτει και μεγάλη γκάμα κρασιών (αφρώφη, λευκά, ροζέ, ερυθρά, επιδόρπιους οίνους, σαμπάνιες), καθώς επίσης και αλκοολούχα ποτά.
(23831626) Λεωφ. Πρωταρά 62, Πρωταράς. Δ-Κ 17.30-01.00.
Facebook: Nubila Rooftop
Instagram: Nubila
Σχετικά
Το εστιατόριο του Χριστάκη: Μια γωνιά της παλιάς Λευκωσίας που άντεξε στον χρόνο
Μια σπάνια φωτογραφία από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 μάς μεταφέρει στην περιοχή του σημερινού σταθμού λεωφορείων, δίπλα στην Πλατεία Σολωμού, εκεί όπου ένα ιστορικό εστιατόριο συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί κομμάτι της πόλης.
Ελληνική αλυσίδα εστίασης ετοιμάζει νέο κατάστημα στη (δυτική) Λεμεσό
Η αλυσίδα Mailo's - The Pasta Project διαθέτει δίκτυο 50 καταστημάτων σε Ελλάδα, Κύπρο, Λίβανο και Καναδά
Κρασί, pizza & ηλιοβασίλεμα στο όμορφο Κοιλάνι
Το Michaelides Winery στην ορεινή Λεμεσό, σε περιμένει για εκλεκτό κρασί, πίτσα και ηλιοβασίλεμα
Το House of Brisket είναι το νέο spot στη Λεμεσό για αυθεντικό smoked BBQ
Tο brisket, αυτό το νόστιμο μέχρι λιποθυμίας κρέας, ήρθε επιτέλους στη Λεμεσό, σε έναν χώρο όπου είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής
Δύο bars, δύο βραδιές και ένα διαφορετικό drinking experience στη Λεμεσό
Το βραβευμένο bar/resto CINÉMA και το ιταλικό SALONE ενώνουν δυνάμεις και… ανταλλάζουν θέσεις για ένα διήμερο γεμάτο ποτό, μουσική και καλή διάθεση.
Η ταβέρνα με τη μεγάλη καταπράσινη αυλή που μας περιμένει για αυθεντικό κυπριακό φαγητό
Μια αυθεντική κυπριακή ταβέρνα με 17 χρόνια ιστορίας στον Άγιο Θεόδωρο
Η Αυλή του Σαββή ανοίγει τις πόρτες της για 3 μουσικές βραδιές τον Σεπτέμβρη
Το Σωματείο Ομάδα Εθελοντών Σιάς ετοιμάζει βραδιές με μουσική και φαγητό στο νέο της χώρο
Ένα Γλυκό Φθινόπωρο: Μια ξεχωριστή οινική εμπειρία στα Χανδριά
Από τον ορεινό αμπελώνα της Μαδαρής και τη συγκομιδή των σταφυλιών, μέχρι την εξαγωγή του μούστου και τις πρώτες πράξεις της οινοποίησης.
Το Amore επιστρέφει στη Λευκωσία με νέο μενού, brunch και ακόμη περισσότερους λόγους για να το επισκεφθείς
Το δημοφιλές all day spot ανοίγει ξανά τις πόρτες του ανανεωμένο, βάζοντας και το brunch στην καθημερινότητά μας
Κυριακές στο χωριό, σε 10 υπέροχα μέρη για κυριακάτικο μπουφέ με θέα και σπιτικές γεύσεις
Αυτόν το Σεπτέμβριο κάθε gelato στο Columbia Confectionery γίνεται μια πράξη ελπίδας
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις gelato θα διατεθεί στο Ίδρυμα Μικροί Ήρωες, μέσα από την καμπάνια «The Golden Scoops»
Το στέκι της Έγκωμης με τα πληθωρικά burgers και τις 16 draught μπίρες
Το Finders Bar & Grill συνδυάζει την ατμόσφαιρα μιας αυθεντικής αμερικανικής pub με ζουμερά burgers, ιδιαίτερες γεύσεις και παρεΐστικη διάθεση.