Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2025
Ο Levon Cade άφησε πίσω του μία επιτυχημένη καριέρα στις μυστικές επιχειρήσεις των Ειδικών Δυνάμεων για να ζήσει μια απλή ζωή δουλεύοντας στην οικοδομή.
Όμως, όταν η κόρη του αφεντικού του, που είναι σαν οικογένεια για εκείνον, πέφτει θύμα εμπόρων ανθρώπων, η αναζήτησή του για να τη φέρει πίσω αποκαλύπτει έναν κόσμο διαφθοράς πολύ μεγαλύτερο από ό,τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.
Μετά το "The Beekeeper", ο σκηνοθέτης David Ayer ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον Jason Statham, αυτή τη φορά για τις ανάγκες του "A Working Man", ενός φιλμ δράσης το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Sylvester Stallone.
Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Chuck Dixon, "Levon’s Trade", το οποίο αρχικά προοριζόταν για τηλεοπτική σειρά. Στο cast συναντάμε επίσης τους Michael Peña και David Harbour.
Πρεμιέρα: 27 Μαρτίου. Διάρκεια: 116'.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
24 Απριλίου - 30 Απριλίου 2025
-
Ρίο Premier Cinemas
24 Απριλίου - 30 Απριλίου 2025
Σχετικά

Πρεμιέρα για την ταινία "The Accountant 2"
Σου αρέσουν οι γρίφοι; Ben Affleck και Jon Bernthal επιστρέφουν 9 χρόνια μετά!


Πρεμιέρα για την ταινία "Ο Πειρατής Μαυροδόντης και η Κόμισσα του Γκρελ"
Μια χιουμοριστική και γεμάτη μουσική περιπέτεια για όλη την οικογένεια



Moon the Panda
Η πιο τρυφερή και φιλόζωη περιπέτεια έρχεται φέτος από τη μακρινή Κίνα και προβλέπεται να κλέψει καρδιές


Εμείς: Μια Ταινία για τον Bloody Hawk
Το ντοκιμαντέρ, ακολουθεί τον ράπερ-φαινόμενο στην μεγάλη του καλοκαιρινή περιοδεία, από την Αθήνα ως την Ξάνθη

A Minecraft Movie
Jason Momoa και Jack Black στην πρώτη live-action κινηματογραφική μεταφορά του πρώτου σε πωλήσεις βιντεοπαιχνιδιού όλων των εποχών

Snow White
Η live-action εκδοχή του κλασικού παραμυθιού από την Disney, έχει ήδη εισπράξει πολύ θετικές κριτικές!

"Flow": Η βραβευμένη με Όσκαρ Ταινία Κινουμένων Σχεδίων στο "Πάνθεον"
Μια από τις ομορφότερες ταινίες animation που έχουν γυριστεί ποτέ
