Η Europa Donna Κύπρου τρέχει στο “Race for the Cure”

Η Europa Donna Κύπρου, μέσα στα πλαίσια του Μήνα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού,  διοργανώνει για πρώτη φορά το “Race for the Cure”, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Κύπρο, και αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για την υγεία των γυναικών. Μέσα από τον αγώνα αυτό, οργανωμένοι και άλλοι φορείς για τον καρκίνο του μαστού, συνεισφέρουν πόρους, και βοηθούν στην ευαισθητοποίηση του κοινού. 

Τηρώντας τα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όπως αυτό καθορίζεται από το Υπουργείο Υγείας, δρομείς και φίλοι του αθλητισμού, θα μαζευτούμε και θα πορευτούμε μαζί, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.  

Το “Race for the Cure” περιλαμβάνει τρέξιμο 5 χιλιομέτρων και περπάτημα 3 χιλιομέτρων, όμως μπορεί επίσης το κοινό να δημιουργήσει και να εγγράψει την ομάδα του και σε άλλα αθλήματα, όπως π.χ. την κωπηλασία, ορειβασία, ποδηλασία, κ.ά. Η δημιουργία και εγγραφή ομάδας μπορεί να αφορά και διαφορετική ημερομηνία (μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου) από το κύριο αθλητικό γεγονός που διοργανώνει η Europa Donna Κύπρου, και να ενταχθεί μέσα στα πλαίσια του “Race for the Cure”.

Κύριο Αθλητικό Γεγονός
Ημερομηνία
: Κυριακή, 31/10/2021
Επαρχία: Λευκωσία
Χώρος: Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου
Ώρες: Τρέξιμο 9:30π.μ., Περπάτημα 11:00π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.raceforthecure.eu για εγγραφές, όπως επίσης και την ιστοσελίδα και τα social media της Europa Donna Κύπρου για περισσότερες πληροφορίες. 

Μέσω των social media, όπως facebook, instagram, tweeter, κ.ά., το κάθε άτομο μπορεί να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, κοινοποιώντας φωτογραφίες με τα hashtags #RFTC2021, #strongertogether, #μαζίπιοδυνατοί, #europadonnacyprus.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την έρευνα για θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Μέγας Χορηγός: ΟΜΙΛΟΣ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ
Χορηγοί Επικοινωνίας: SIGMA TV, MADAME FIGARO
Επίσημοι Χορηγοί: REMEDICA, ROCHE
Υποστηρικτές: ΕΥΡΗΚΑ, KEAN, NATURE VALLEY, PERIC, PERRIER & JUICE, ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31