Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2025
Μετά από 40 ημέρες, οπότε και παρέμεινε κλειστή, η κεντρική πλατεία του δημοφιλούς χωριού της επαρχίας Λεμεσού, του Ομόδους, ανοίγει και πάλι για τους επισκέπτες της αλλά και για τις επιχειρήσεις της!
Να θυμίσουμε ότι η πλατεία παρέμεινε κλειστή για εργασίες εξωραΐσμού, που ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου:
"Μετά από 40 μέρες εντατικής δουλειάς η Πλατεία Τιμίου Σταυρού Ομόδους ανοίγει μαζί με όλες τις επιχειρήσεις για εξυπηρέτηση τους επισκέπτες της Κοινότητας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία CLOUDCON LTD καθώς και όλες τις επιχειρήσεις για την μέχρι τώρα συνεργασία. Με καλή συνεργασία και υπομονή θα προχωρήσουμε για αποπεράτωση τού μεγαλύτερου σε κόστος έργου που έγινε στην Κοινότητα μάς. Ειναι η συνέχεια τού σχεδιασμού που ξεκίνησε από τον εξωραϊσμό και ανακαίνιση της νότιας πλευράς αλλά και τον περίβολο της Ιεράς Μονής Τιμίου Σταυρού την Κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων και τοποθέτηση παραδοσιακής πέτρας εντός του πυρήνα της Κοινότητας".
Σχετικά
3 αναπάντεχοι προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα
Χιονισμένα τοπία, μεσαιωνικά σοκάκια και ουρανοί γεμάτοι φως σε τρεις απρόσμενους χριστουγεννιάτικους προορισμούς της Ευρώπης.
Άστατος καιρός με ενισχυμένους ανέμους - Πιθανό χιόνι απόψε στο Τρόοδος
Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας.
Πότε θα είναι κλειστές οι τράπεζες κατά την εορταστική περίοδο
Oι επικείμενες αργίες για τις γιορτές
Η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Αυτή είναι η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για να περάσει κανείς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με το Time Out
Η γιορτινή Λεμεσός, σε ρυθμούς NYX
Το NYX Hotel Limassol φιλοξενεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου επιλογές που συνδυάζουν φαγητό, ποτό και ατμόσφαιρα
H Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για ταξίδια σε 17 προορισμούς, με τιμές από €14.99 (μόνο για σήμερα)
Χειμερινές αποδράσεις από Πάφο με τιμές από €14.99
Ηγετική διάκριση για τη Louis Hotels!
Business Leader 2024 ο CEO της Louis Hotels, κος. Ιάσων Περδίος, στην κατηγορία «Τουρισμός – Αναψυχή - Εστίαση»
Οι 25 καλύτερες ταινίες για να δείτε στο Netflix πριν φύγει το 2025
Συγκεντρώσαμε τις 25 καλύτερες ταινίες που μπορείς να δεις τώρα στην πλατφόρμα του Netflix.
Η περιοχή που κλέβει τις εντυπώσεις φέτος με τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο διάκοσμό της
Συναρπαστικός ο Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας
Συννεφιασμένο σκηνικό με βροχές και καταιγίδες - Αναλυτικά η πρόγνωση
Σήμερα, Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Unwrap the season στο Aphrodite Hills Resort
Αξέχαστες διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς