Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2025
Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης. Ένας σκύλος του δρόμου με το όνομα Σαμψών, στην προσπάθειά του να κρυφτεί από τους κυνηγούς αδέσποτων σκύλων, βρίσκεται αναπάντεχα στο εσωτερικό του περίφημου κτιρίου.
Εκεί, συναντά και γοητεύεται από τη Μάργκο, το καλοαναθρεμμένο σκυλάκι της Αναστασίας, της πρίμα μπαλαρίνας του θεάτρου.
Η συνάντησή τους, όμως, είναι επεισοδιακή, αφού μια υπέροχη τιάρα, την οποία η Αναστασία πρέπει να φορέσει στην τέταρτη πράξη του μπαλέτου και την οποία υποτίθεται φυλούσε η Μάργκο, κάνει φτερά μυστηριωδώς από το καμαρίνι.
Χωρίς την τιάρα, η παράσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και η Αναστασία θα χάσει μια μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα της - κι αυτό η Μάργκο δεν πρόκειται να το επιτρέψει!
Οι δημιουργοί της μεγάλης επιτυχίας "Γάτες στο Μουσείο" επιστρέφουν με μια ακόμη ξεκαρδιστική οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων, που μας ταξιδεύει σε ένα από τα πιο ιστορικά και διάσημα θέατρα του κόσμου: τη σπουδαία Μητροπολιτική Όπερα.
Αποτίνοντας φόρο τιμής στο πολυαγαπημένο "Η Λαίδη και ο Αλήτης", αλλά και χτίζοντας τη δική της πρωτότυπη ιστορία και συμμορία από αξιαγάπητους χαρακτήρες, η ταινία είναι ένας ύμνος στη σπουδαιότητα της φιλίας, της συντροφικότητας και της αγάπης, όλα αυτά δηλαδή που κάνουν τον κόσμο να γυρίζει!
Η προβολή της ταινίας θα γίνει μόνο στη μεταγλωττισμένη εκδοχή στα ελληνικά.
Πρεμιέρα: 6 Φεβρουαρίου. Διάρκεια: 90'.
Σχετικά
Song Sung Blue
Ο Hugh Jackman και η υποψήφια για Όσκαρ Kate Hudson πρωταγωνιστούν σε μία συναρπαστική αληθινή ιστορία
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο με 9 επιλεγμένες ταινίες
Το Φεστιβάλ ταξιδεύει για άλλη μια χρονιά στο νησί μας, προσφέροντας στους κύπριους σινεφίλ την ευκαιρία να απολαύσουν αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους.
Προβολή της ταινίας "It Was Just an Accident"
Το φιλμ που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών 2025 και διεκδικεί μεταξύ άλλων το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας
Hamnet
Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης που ενέπνευσε τη δημιουργία του διαχρονικού αριστουργήματος του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, “Άμλετ”
Primate
Η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς: Survival horror με φονικό χιμπατζή και ασταμάτητη αδρεναλίνη!
Mercy
Ο Chris Pratt έχει 90 λεπτά για να αποδείξει την αθωότητά του σε μια AI-δικαστή που ο ίδιος δημιούργησε!
Chickenhare and the Secret of the Groundhog
Ένα φανταστικό ταξίδι γεμάτο δοκιμασίες σε εντυπωσιακούς, άγνωστους κόσμους
Father Mother Sister Brother
Η ταινία του Jim Jarmusch με ένα all-star cast που απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας