Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2014
Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας "ΛΗΔΡΑ" διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μοτοσικλετιστών στην Κύπρο, το BIΚE FESTIVAL!
Μοτοσικλετιστές και όχι μόνον από όλη την Κύπρο θα συμμετάσχουν σε αυτό το πρωτοποριακό και αυθεντικό φεστιβάλ μοτοσικλέτας το Σάββατο 14 Ιουνίου από τις 11.00-22.00. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λευκωσίας, στην πλατεία πίσω από την εκκλησία της Φανερωμένης πλησίον του οικήματος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας "ΛΗΔΡΑ".
Στο φεστιβάλ θα υπάρχει ζωντανή μουσική από 7 κυπριακά συγκροτήματα σε ρυθμούς rock, jazz και blues, ποτό και φαγητό. Επίσης, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για μεταχειρισμένα μοτοσικλετιστικά είδη προς πώληση.
Και επειδή η διασκέδαση μπορεί να συνυπάρχει με την οδική ασφάλεια, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει ενημέρωση και διαφώτιση του κοινού για θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια των μοτοσικλετιστών. Επίσης, στο οίκημα της Λέσχης θα λειτουργεί ο εξομοιωτής μοτοσικλέτας (simulator), τον οποίο διαθέτει η Λέσχη για σκοπούς εκπαίδευσης και ο οποίος θα παρέχεται δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο για δοκιμή υπό την επίβλεψη ειδικού.
Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν. Υποστηρικτές του φεστιβάλ είναι ο Δήμος Λευκωσίας και η Κυπριακή Ακαδημία Μοτοσικλέτας (Cyprus Motorcycle Academy). Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 99468066.
Σχετικά
Φιλανθρωπικό FASHION SHOW Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού
Μια λαμπερή βραδιά μόδας και προσφοράς
Το Καϋμάκκιν γιορτάζει τα 10χρονά του με ένα 10ήμερο εκδηλώσεων
Σημείωσε τις ημερομηνίες και περίμενε τις λεπτομέρειες!
14 όμορφες ιδέες για μια αξέχαστη εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναυλίες και γευστικές εμπειρίες μέχρι φεστιβάλ και περιπάτους στη φύση ό,τι κι αν αγαπάς, η Κύπρος έχει κάτι ξεχωριστό για σένα αυτή την εβδομάδα
The Jolly Road: Το πιο φωτεινό Christmas Market της Λευκωσίας έρχεται!
Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών με μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά στην πρωτεύουσα
Τις Κυριακές στο Φοινί φτιάχνουν Φοινιώτικο παλουζέ
Για τελευταία Κυριακή, πάμε στο χωριό για ζεστό παλουζέ
Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω...
Η Λεμεσός λέει όχι στην οδήγηση υπό αλκοόλ
H καρδιά του Taekwon-do, χτυπά αυτόν τον Νοέμβριο στην Κύπρο
Η Λεμεσός φιλοξενεί την εκδήλωση για τα 60 χρόνια του αθλήματος στην Ευρώπη
Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το Όμοδος ανακοίνωσε τριήμερο Christmas Market
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!