Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2025
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα, θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.
Σήμερα, ο καιρός στις πλείστες περιοχές του νησιού θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες όμως μετά το μεσημέρι, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή σε ορεινές περιοχές.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα, θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.
Σήμερα, ο καιρός στις πλείστες περιοχές του νησιού θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες όμως μετά το μεσημέρι, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή σε ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και σταδιακά στα δυτικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στις παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.
Σχετικά

Κολύμπι με φόντο τον Άιφελ: Oι Παριζιάνοι μπορούν (από σήμερα) να κολυμπήσουν ξανά στον Σηκουάνα
Για πρώτη φορά μετά από εκατό χρόνια, το Παρίσι «βουτάει» ξανά στον Σηκουάνα, μετά από ένα φιλόδοξο έργο καθαρισμού


Η Ryanair θα μεγαλώσει τις διαστάσεις της χειραποσκευής για την καμπίνα
Το αντικείμενο θα πρέπει να ζυγίζει λιγότερο από 10 κιλά και να χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά από τον επιβάτη

Καυτός Ιούλιος: Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Αυτό θα είναι το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο

Διαμονή σε ένα υπέροχο τριγωνικό σπιτάκι, που κρύβεται μέσα στο δάσος της ορεινής Κύπρου
Το ξύλινο σπιτάκι που συνδυάζει την απλότητα με την άνεση

Η Lidl Κύπρου στηρίζει για ακόμα μία χρονιά την καλοκαιρινή κατασκήνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Έμπρακτη προσφορά της εταιρείας προς τον οργανισμό για την ενδυνάμωση και την κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών


Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Αισθητή άνοδος τις επόμενες μέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Πρώτες εικόνες από το ανανεωμένο Pendeli Resort στις Πλάτρες
Η αναγέννηση ενός ιστορικού ξενοδοχείου-Η Property Gallery ανακοινώνει το νέο Pendeli Resort στις Πλάτρες

Squid Game: America-Έρχεται το αμερικανικό spin-off με σκηνοθέτη τον David Fincher!
Το φαινόμενο Squid Game ταξιδεύει στο Λος Άντζελες με νέα ιστορία και βαριά ονόματα στο τιμόνι

30 χρόνια Partners: Η διαφημιστική που άλλαξε την επικοινωνία στην Κύπρο
Μια πορεία εξέλιξης, δημιουργικότητας και έργων με ουσία

Νέο μεγάλο ρεκόρ για το Squid Game στο Netflix
Η τρίτη σεζόν κατέλαβε την 1η θέση στα εβδομαδιαία Top 10 της πλατφόρμας σε 93 χώρες. Πρώτη φορά μια σειρά πετυχαίνει κάτι ανάλογο την πρώτη εβδομάδα προβολής της.