Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2025
Κάπου στα μέσα του 2024 ο Ολιβιέ Ασαγιάς ανακοίνωσε τη νέα του ταινία, η οποία θα έχει τίτλο «The Wizard of Kremlin», με πρωταγωνιστές τους Πολ Ντέινο, Αλίσια Βικάντερ και Τζουντ Λο. Αν και πέρα από αυτές τις πληροφορίες τίποτα για την ταινία δεν ήταν ακόμα γνωστό, φαίνεται ότι σιγά σιγά αρχίζουμε να γνωρίζουμε κάποια περισσότερα πράγματα, ανάμεσά τους και ότι ο Τζουντ Λο πρόκειται να υποδυθεί μια από τις πιο αμφιλεγόμενες πολιτικές προσωπικότητες της εποχής μας.
Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη του στο Deadline, ο Τζουντ Λο επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να υποδυθεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην επερχόμενη ταινία «The Wizard of the Kremlin». Ενώ τα γυρίσματα δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει, ο Λο έχει κάνει ήδη κάποια προκαταρκτική έρευνα για να υποδυθεί τον ηγέτη της Ρωσίας.
«Το λέω διστακτικά γιατί δεν έχω ξεκινήσει πραγματικά να το δουλεύω ακόμα», είπε ο Λο. «Εννοώ, το έχω κάνει, αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει σαν το Εβερεστ που πρέπει να σκαρφαλώσω, οπότε βρίσκομαι στους πρόποδες και κοιτάζω ψηλά και σκέφτομαι Χριστές μου τι είπα; Ετσι νιώθω κάθε φορά που λέω ναι. Αλλά ούτως ή άλλως, αυτό είναι κάτι που πρέπει να τακτοποιήσω μόνος μου».
Το να παίξει κάποιος μια από τις πιο αμφιλεγόμενες πολιτικές προσωπικότητες της εποχή μας σίγουρα δεν είναι και μια εύκολη υπόθεση (θυμηθείτε απλά το αρκετά μέτριο «The Apprentice») – και ο Τζουντ Λο το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Αλλά είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει και εμείς θα περιμένουμε με αρκετό ενδιαφέρον να δούμε πως θα προσεγγίσει τον ρόλο του.
Η ταινία «The Wizard of Kremlin» αφηγείται την αληθινή ιστορία της Ρωσίας της δεκαετίας του 1990, μετά την πτώση της ΕΣΣΔ. Ένας νεαρός τηλεοπτικός παραγωγός βρίσκεται να δουλεύει με μια ανερχόμενη πολιτική προσωπικότητα, τον Βλαντιμίρ Πούτιν, και γίνεται ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές του.
Ακόμα δεν είναι σαφές πότε μπορεί να ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας, επομένως είναι δύσκολο να γνωρίζουμε και το πότε μπορεί να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Σχετικά
Οι 5 νέες ταινίες της εβδομάδας: Από το “Top Gun” μέχρι τον κόσμο του Guy Ritchie
Το cult αεροπορικό έπος επιστρέφει 40 χρόνια μετά στις αίθουσες, ενώ action, animation και rock ντοκιμαντέρ κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Το «Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας 3» φέρνει μια νέα εποχή για τη Μία Θερμόπολις
Η Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφει ως βασίλισσα της Τζενοβίας και, σύμφωνα με τη σκηνοθέτρια Αντέλ Λιμ, οι fans μπορούν να περιμένουν «πολλές απολαυστικές επιστροφές» από το original cast.
Αρχίζει απόψε το Φεστιβάλ των Καννών: 22 ταινίες που διαγωνίζονται για τον Χρυσό Φοίνικα -Οι ελληνικές συμμετοχές
Με τη φιλόδοξη κωμωδία εποχής του Πιερ Σαλβαντορί, «La Vénus électrique», ανοίγει σήμερα η αυλαία του 79ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών
Μια μαγική βραδιά θερινού σινεμά έρχεται κάτω από τα αστέρια με το «The Whale»
Η βραβευμένη ταινία «The Whale» προβάλλεται κάτω από τα αστέρια, σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία με pizza, snacks και ατμόσφαιρα καλοκαιρινού σινεμά
BBC: Ποιοι θα υποδυθούν τους Beatles στη νέα σειρά «Hamburg Days»
Η ιστορία διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960, μέσα στα ασφυκτικά κλαμπ της συνοικίας Σανκτ Πάουλι στο Αμβούργο
Ο Ματ Ριβς αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από το «The Batman: Part 2»
Επιτέλους, μετά από καιρό, ο Ματ Ριβς αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από την ταινία, οι οποίες μας παρουσιάζουν ένα παγωμένο Γκόθαμ.
Hocus Pocus 3: Επίσημα στα σκαριά η ταινία - Επιστρέφουν οι 3 βασικές πρωταγωνίστριες
Η ανάπτυξη της τρίτης ταινίας είχε ανακοινωθεί αρχικά το 2023
Πέντε νέες πρεμιέρες φτάνουν αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες
Από το πολυαναμενόμενο «Mortal Kombat II» και το σκοτεινό horror «Hokum» μέχρι Billie Eilish σε 3D και animated περιπέτειες για όλη την οικογένεια, η νέα κινηματογραφική εβδομάδα έχει επιλογές για κάθε γούστο
Τρέιλερ «Tony»: Ή πώς ο Άντονι Μπουρντέν έγινε ο... Άντονι Μπουρντέν
Origin story μιας πολυδιάστατης προσωπικότητας, ταραχώδους ζωής και ιδιαίτερων ταλέντων, από τον Ματ Τζόνσον του «BlackBerry»
The Marina Experience: Ένα 3ήμερο με θερινό σινεμά, φαγητό και δραστηριότητες, δίπλα στη θάλασσα
Όλα όσα σε περιμένουν τον Ιούνιο στη Μαρίνα Λεμεσού
«Narnia: The Magician’s Nephew» – Το 2027 στους κινηματογράφους η νέα επική ταινία του Netflix
Με Μέριλ Στριπ, Ντάνιελ Κρεγκ, Έμα Μάκι, Κάρεϊ Μάλιγκαν. Η ταινία βασίζεται στο θρυλικό πρώτο βιβλίο του C. S. Lewis που εκδόθηκε στις 2 Μαΐου 1955 και είναι το origin story των Χρονικών της Νάρνια.
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν έχει νέο τρέιλερ και δείχνει για πρώτη φορά τον Κύκλωπα
Ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει στην Ιθάκη ως Οδυσσέας, ο Ρόμπερτ Πάτινσον απειλεί τον θρόνο ως Αντίνοος και ο Κρίστοφερ Νόλαν ανοίγει για πρώτη φορά το μυθολογικό σκοτάδι της πιο φιλόδοξης ταινίας του.