Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2024
Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.
Το «THE CYPRUS PLANETARIUM», το μεγαλύτερο Πλανητάριο της Ανατολικής Μεσογείου διοργανώνει μεγάλη Χριστουγεννιατική εκδήλωση, ανοιχτή για όλο το κοινό της Κύπρου.
Το Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2024, μεταξύ 10:00 – 17:00, ελάτε με την οικογένεια και τους φίλους σας για να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων!
Μια απόδραση στον μαγικό κόσμο του Σύμπαντος, σε ένα φανταστικό χώρο που συνδυάζει τη διασκέδαση με τη γνώση και τη δημιουργικότητα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, από δημιουργικά εργαστήρια και παιδικές παραστάσεις, μέχρι διαστημικές εκπλήξεις, δημιουργώντας ένα αξέχαστο εορταστικό διήμερο.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
o Άη Βασίλη που θα μοιράζει δώρα στους μικρούς μας φίλους!
o Ξωτικά που θα συνεργάζονται με τα παιδιά για να δημιουργήσουν μοναδικές χειροτεχνίες και μαγικές κατασκευές με μπαλόνια.
o Face Painting για να γίνετε οι πιο γιορτινές εκδοχές, του εαυτού σας.
o Ενώ ο Mickey και η Minnie σε γιορτινή διάθεση και μαζί με την «Άρια» (το robot dog) του Πλανηταρίου θα διασκεδάζουν παρέα με τους μικρούς μας επισκέπτες.
o Το Dome του Πλανηταρίου θα προβάλλονται μόνο τις αγαπημένες παιδικές ταινίες.
o Επίσης, οι παιδικές χορωδίες από τα σχολεία της περιοχής, θα μας χαρίσουν χαρούμενες μελωδίες!
Μην χάσετε τις Επιστημονικές εκπλήξεις που θα μας παρουσιάσει η Ομάδα STEM του Πλανηταρίου.
Φτιάχνουμε Αστροπόλεις, κάνουμε Διαστημικά Ταξίδια και μαθαίνουμε για τη ζωή ενός αστεριού!
Το Lunar Restaurant του Πλανηταρίου, θα σας περιμένει για να απολαύσετε ένα ειδικά σχεδιασμένο γιορτινό μπουφέ, από τον γνωστό Chef Νίκο Κωνσταντίνου.
Για περισσότερες πληροφορίες:
www.thecyprusplanetarium.com
Σχετικά
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
Μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης αυτή την Κυριακή στον Κάτω Δρυ
Ζωντανεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του Κάτω Δρυ
Ένα βιβλίο, μια καλή πράξη: Το παζαράκι που στηρίζει τα αδέσποτα
Παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου για καλό σκοπό στο Δασούδι
Λευκωσία – γιορταΖΕΙΣ: Αυτά τα Χριστούγεννα, ολόκληρη η πόλη γίνεται μια μεγάλη σκηνή
Η Λευκωσία ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να γεμίσει με φως, μουσική, χαμόγελα και δημιουργικότητα!