Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2024
Τέσσερις μουσικοί έχουν ανακοινωθεί ως μέρος των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στο pregame του Super Bowl πριν από το πολυαναμενόμενο σόου του ημιχρονου του Κέντρικ Λαμάρ στο Big Easy το επόμενο έτος.
Ο 38χρονος βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής Τζον Μπατίστ, η 33χρονη χριστιανική καλλιτέχνης Λόρεν Ντέιγκλ, η 52χρονη τραγουδίστρια R&B Λέντισι και ο 38χρονος μουσικός της τζαζ Τρομπόνε Σόρτι, προστέθηκαν στο lineup του Super Bowl LIX που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2025 στη Νέα Ορλεάνη.
Super Bowl LIX Pregame is set to be a celebration in New Orleans. See you Feb. 9. 🎶 #SBLIX@JonBatiste @Tromboneshorty @Lauren_Daigle @ledisi @RocNation @NFLonFOX pic.twitter.com/mOVrHEhpMK
— NFL (@NFL) November 28, 2024
Το NFL και η Roc Nation ανακοίνωσαν τα νέα την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, αποκαλύπτοντας ότι ο Μπατίστ θα ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο στο Caesars Superdome.
Η Ντέιγκλ και ο Σόρτι θα συνδυάσουν το μουσικό τους ταλέντο για να τραγουδήσουν το «America the Beautiful». Η Λέντισι έχει προγραμματιστεί να χαρίσει στο κοινό τα δυνατά φωνητικά της στο «Life Every Voice and Sing».
«Το Super Bowl είναι μια σπάνια στιγμή που ενώνει τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο και οι φετινοί καλλιτέχνες θα μεταφέρουν την ενέργεια, την ψυχή και τους ζωντανούς ήχους της περιοχής σε μια παγκόσμια σκηνή, καθώς ξεκινάμε το Super Bowl LIX με μια αξέχαστη γιορτή».
Τόσο οι εμφανίσεις πριν από το παιχνίδι όσο και το σόου του Λαμάρ στο ημίχρονο θα περιλαμβάνουν παραστάσεις στην Αμερικανική Νοηματική Γλώσσα από την Stephanie Nogueras, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Fox. Ο Usher ήταν ο επικεφαλής του σόου του ημιχρόνου του περασμένου έτους στο Super Bowl. Η παρουσία του έγινε η ερμηνεία ημιχρόνου με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών, σύμφωνα με το Billboard, προσελκύοντας κατά μέσο όρο 123,4 εκατομμύρια θεατές. Η παράσταση της Rihanna στο ημίχρονο του 2023 είναι το δεύτερο σετ με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση με 121 εκατομμύρια θεατές.
Η εμφάνιση του Λαμάρ και οι κόντρα του με τους Lil Wayne και Drake
Ο Κέντρικ Λαμάρ είναι ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες του hip-hop. Έχει κερδίσει 17 Grammy και κέρδισε ένα βραβείο Πούλιτζερ για το άλμπουμ του "Damn" το 2017. Έγινε ο πρώτος μη κλασικός, μη τζαζ μουσικός που κέρδισε την πολυπόθητη διάκριση.
Ο ράπερ του "Not Like Us", έκανε το ντεμπούτο του στη σκηνή του ημιχρόνου του Super Bowl το 2022 όταν εμφανίστηκε δίπλα στους Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige και 50 Cent.
Αυτή θα είναι η πρώτη του φορά που θα είναι επικεφαλής στο σόου του ημιχρόνου, το οποίο παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρόνο. Ο Jay-Z, του οποίου η εταιρεία Roc Nation θα είναι ο στρατηγικός σύμβουλος ψυχαγωγίας της ζωντανής εμφάνισης του Λαμάρ, αποκάλεσε τον ράπερ «πραγματικά έναν καλλιτέχνη και ερμηνευτή που θα σημαδεύσει μια γενιά» σε μια δήλωσή του.
Το σόου του 17 φορές νικητή Grammy στο ημίχρονο προκάλεσε διαμάχη αφού ο ράπερ Lil Wayne, γεννημένος στη Νέα Ορλεάνη, εξέφρασε την απογοήτευσή του επειδή σνομπάρεται να ηγηθεί της παράστασης, ενώ συνεχίστηκε και η κόντρα του Λαμάρ με τον ράπερ Drake με αφορμή το τραγούδι του «Not Like Us», που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και διεκδίκησε τη Νο. 1 θέση στο chart για δύο εβδομάδες.
O Drake κινείται νομικά ενάντια στο Spotify και τη δισκογραφική εταιρεία Universal Music, κατηγορώντας τους ότι αύξησαν τεχνητά τα streamns του τραγουδιού του Κέντρικ Λαμάρ. Σε έγγραφα που κατατέθηκαν στη Νέα Υόρκη, η εταιρεία του Drake, Frozen Moments LLC, ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες συμμετείχαν σε ένα παράνομο «σύστημα» που περιλάμβανε bots, χρηματισμούς και άλλες μεθόδους για την προώθηση του τραγουδιού «Not Like Us».
Οι δικηγόροι του Drake καταγγέλλουν ότι για τα πάνω από 900 εκατομμύρια streams που έχει το τραγούδι στο Spotify ευθύνεται η Universal Music, που «ξεκίνησε μια εκστρατεία για να χειραγωγήσει και να κατακλύσει τις υπηρεσίες streaming και το ραδιόφωνο».
Η νομική κατάθεση του Drake ήρθε μόλις λίγες ώρες αφότου ο Κέντρικ Λαμάρ κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ-έκπληξη, με τίτλο «GNX», ενώ μερικές ώρες νωρίτερα, ο Καναδος ράπερ αποκάλυψε ότι η περιοδεία του στην Αυστραλία θα ξεκινήσει την ίδια μέρα που ο μεγάλος του αντίπαλος Κέντρικ Λαμάρ θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl.
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Σχετικά

Η Βάκια Σταύρου τραγουδά τη «Σερενάτα του σεληνόφωτος», σε μια ξεχωριστή τοποθεσία
Tραγούδια της θάλασσας, της νοσταλγίας και του έρωτα


Ζητείται αποκλεισμός του Ισραήλ από τη Eurovision: «Ώρα της αλήθειας», λέει ο πρόεδρος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Ισλανδίας
Σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε την Τρίτη στον ισλανδικό ιστότοπο Vísir, ο Hafstein δηλώνει ότι «η στιγμή της αλήθειας για τη Eurovision έχει φτάσει»

Σ' αυτό το στάδιο θα δοθεί η συναυλία της Κατερίνας Λιόλιου τον Αύγουστο
Για μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στην Πόλη Χρυσοχούς

Οι 6 μεγάλες συναυλίες του Κώστα Μακεδόνα στην Κύπρο που δεν πρέπει να χάσεις
Όλες οι φετινές στάσεις της περιοδείας του στο νησί μας

Ένα αγαπημένο ελληνικό μουσικό event επιστρέφει στον χώρο του "εγκλήματος"
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας διασκεδάζει για δεύτερη χρονιά με ελληνικούς ρυθμούς

Ανακοινώθηκε ένα ακόμα μεγάλο live στο Nava Seaside
Ποιος καλλιτέχνης θα ανέβει στη σκηνή του;

Ο APON έρχεται Κύπρο για το πιο ξεχωριστό live, στο απόλυτο hotspot του νησιού
Ο APON, ο super επιτυχημένος και περιζήτητος τραγουδοποιός, «ντύνει» αυτό το καλοκαίρι με την πιο ξεχωριστή μουσική

Μία μουσική βραδιά που θα ταξιδέψουμε με Μάλαμα, Αλκίνοο και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες
Με τους Κυριάκο Κώστα στο πιάνο, Ελένιο Ισιδώρου στο βιολί και Μιχάλη Λυσιώτη στην κιθάρα και στην φωνή

Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο σε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ
Με τον Γιώργο Γρηγορίου και την Φρειδερίκη Τομπάζου

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία
«Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά» δήλωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μάς ταξιδεύει με την κιθάρα του στη Λευκωσία
Μόνος στη σκηνή, με μια κιθάρα, ο Ησαΐας Ματιάμπα ερμηνεύει τραγούδια που έχουν κάτι να πουν