Cyprus Eating Awards , Οι βραβευμένοι

Cyprus Eating Awards 2020: Καλύτερo Σέρβις Εστιατορίου

Φέτος απονέμονται για ακόμα μία χρονιά και τιμητικοί έπαινοι

Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2021

Best Service Award 2020
Βραβευμένο: Four Seasons Hotel, Λεμεσός 

Four Seasons Hotel. Το απόλυτο σήμα κατατεθέν στο νησί μας για το υποδειγματικό σέρβις σε όλους ανεξαιρέτως τους πολυβραβευμένους χώρους εστίασής του. Μια σταθερή αξία στον χώρο εξυπηρέτησης, έχοντας ως βασικούς πυλώνες τον άρτιο επαγγελματισμό και την ευγένεια, που τιμά τον τόπο μας διεθνώς. 

Η καλά οργανωμένη και σωστά δομημένη προκαταρκτική εκπαίδευση όλων των νεοεισερχομένων, μέσω συγκεκριμένων πρωτοκόλλων, εγγυάται την επιμόρφωση όλου ανεξαιρέτως του προσωπικού στις διαδικασίες παροχής ποιοτικής εξυπηρέτησης, στην ενημέρωση για τα μενού των διαφόρων εστιατορίων, αλλά και των κεφαλαίων που άπτονται  θεμάτων ασφάλειας, υγείας και αλλεργιών. 

Η συνεχής εκπαίδευση, τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο, από τους έχοντες το γενικό πρόσταγμα, καλύπτει σε τακτική βάση και ποικίλα θέματα που αφορούν την οινική κουλτούρα, τα νεοφανή υλικά και τις πρωτοπόρους τεχνικές μαγειρέματος που χρησιμοποιούνται στα διάφορα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Ο σεβασμός των διατροφικών ιδιαιτεροτήτων του κάθε πελάτη και η προσπάθεια για απόλυτη ικανοποίησή του, τα πολυβραβευμένα οινογαστρονομικά παντρέματα από τους στεφανωμένους με χρυσό σομελιέ, αποτελούν καθημερινό μέλημα των άκρως εκπαιδευμένων ατόμων εξυπηρέτησης του Four Seasons Hotel. 

Ένα ξενοδοχείο που δίνει κίνητρα και επιβραβεύει το ίδιο τους εξέχοντες πρωταγωνιστές στον χώρο εξυπηρέτησης, αλλά κι αυτούς που με τη συνολική τους προσπάθεια, την πρόοδό τους και την ευγενή τους συμπεριφορά τιμούν το όνομά του.

Ιδιοκτήτης: Χρήστος Μουσκής
ΙNFO: Λεωφόρος Αμαθούντος, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός.
Τηλ.: 25858000.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close