Δημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2024
Η φετινή εκδήλωση, που γιορτάζει τα 10 χρόνια του αγαπημένου θεσμού, υπόσχεται να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, με ένα πανέμορφο 12μετρο χριστουγεννιάτικο δέντρο να φωτίζει τη Μαρίνα Λεμεσού από τις 17:45, γεμίζοντας φως και λάμψη την παραλιακή της Λεμεσού!

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 16:00 με δραστηριότητες για παιδιά, όπως εργαστήρια χειροτεχνίας από το Aphi Creative Space, και συνεχίζεται με εορταστικές μελωδίες από τη χορωδία «ΑΡΗΣ» που θα μας βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι Funky Grannies θα δώσουν τη μουσική τους πινελιά με μια ζωντανή εμφάνιση, ενώ η Σχολή Χορού Angelina θα ενθουσιάσει το κοινό με χορευτικές φιγούρες που μαγεύουν!
Από τις 18:00 έως τις 20:00, ο Άγιος Βασίλης θα είναι στη Μαρίνα Λεμεσού για να χαρίσει δώρα στα παιδιά και να φέρει το χαμόγελο στα πρόσωπά τους. Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους χριστουγεννιάτικα ψώνια υποστηρίζοντας το Funraising Charity Foundation στις χριστουγεννιάτικες αγορές, όπου θα βρουν μοναδικά, γιορτινά είδη.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Γιάννης Αρμεύτης, θα έχει τη χαρά να δώσει το σήμα για την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου, φωταγωγώντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο και γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με χρώματα και φως. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Κανάλι 6, ώστε όλοι να μπορούν να νιώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα από όπου κι αν βρίσκονται.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης:
16:00
- Χριστουγεννιάτικη αγορά με προϊόντα υπέρ του Funraising Charity Foundation
- Εργαστήριο χειροτεχνίας για παιδιά
- Ζωντανή σύνδεση με Κανάλι 6
17:00
- Κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Παιδική Χορωδία “ΑΡΗΣ” Λεμεσού
17:45
- Φωταγώγηση του δέντρου και έναρξη της εορταστικής περιόδου!
- Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραστάσεις
- Χορευτική εμφάνιση από τη Σχολή Χορού Angelina
- Ζωντανή μουσική από τους Funky Grannies
- Ο Άγιος Βασίλης και δώρα για τα παιδιά

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική γιορτή που θα κάνει τη Λεμεσό να λάμψει και θα γεμίσει τη Marina με γιορτινή μαγεία! Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +357 25 020 020 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Limassol Marina και τις σελίδες της στα social media.
Σχετικά

Pillows of the Sky: Χορός σε δημόσιους χώρους, σε Λευκωσία και Λεμεσό
Το νέο χορογραφικό έργο της Ελεάνας Χαραλάμπους, μετατρέπει τον ουρανό σε σκηνή και τα σύννεφα σε πρωταγωνιστές μιας βιωματικής εμπειρίας

Παιδικό Πανηγυράκι του ΠΑΣΥΚΑΦ με παιχνίδια, τραγούδια, χορό, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις
Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη χαρά, προσφορά και αγάπη

Νέο μενού για το πρώτο φθινοπωρινό ραντεβού με το Fork Food Market
Μάθε όλα όσα χρειάζεται για το φαγητό, ποτό αλλά και τη διασκέδαση

αντΕΙχήσεις: Απόκρυφες ιστορίες της εντός των τειχών Λευκωσίας
Περίπατοι, συζητήσεις και εργαστήρια που εστιάζουν στην ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς των ενετικών τειχών της Λευκωσίας μέσα μία σειρά δράσεων!

30+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με αγαπημένους καλλιτέχνες, θερινό σινεμα και πολλές άλλες εκπλήξεις

Η Οδός Χριστουγέννων επιστρέφει στη Λεμεσό για 7η χρονιά!
Διήμερο γεμάτο παζαράκι, μουσική, παιχνίδια, φαγητό και πολλές εκπλήξεις

Έρχεται το 2ο Κυριακάτικο μπουφέ σε μία υπέροχη φάρμα για όλη την οικογένεια
Αυτή την Κυριακή, με ξενάγηση, παιχνίδι γνώσεων και φαγητό

Ετοιμάσου για την «Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες» της Europa Donna Κύπρου
Το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2025, στη Λευκωσία, περπατάμε με κεντρικό μήνυμα “Από τη σιωπή ΣΤΗ ΦΩΝΗ. Διεκδικούμε”

Όλες οι πληροφορίες για τον 10ο αγώνα δρόμου "Run as One 2025"
Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε για τα παιδιά μας

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, παραστάσεις, φεστιβάλ και εκδηλώσεις που αξίζει να επισκεφθείς

Τα Λεύκαρα γεμίζουν ξανά με τη μαγεία των Χριστουγέννων
Ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Κύπρου μάς προσκαλεί και φέτος τις γιορτές

Ένα δυνατό πάρτι από τα Maison Anemi και Smunkki
Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες, όπου το street food ξανασυστήνεται με τρόπο ανατρεπτικό, τολμηρό και απόλυτα απολαυστικό