Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2024
Μεμονωμένες βροχές αναμένονται σήμερα, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Η πρόγνωση του καιρού
Ασθενής χαμηλή πίεση επικρατεί στην περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να επηρεάζει πρόσκαιρα το νησί.
Σήμερα, ο καιρός στις πλείστες περιοχές του νησιού θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τόπους θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης σύντομης καταιγίδας, κυρίως σε περιοχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά το απόγευμα μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα βόρεια και τα ανατολικά, παροδικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος, ενώ κατά τόπους και κυρίως στα δυτικά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα βόρεια και τα ανατολικά, παροδικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, παρόλο που την Παρασκευή το απόγευμα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά.
Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.
Σχετικά
Η Lidl Κύπρου επενδύει στους ανθρώπους της και δημιουργεί την πρώτη γενιά Stores Co-Managers
Είκοσι δύο μέλη του #teamlidl ολοκλήρωσαν πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανάπτυξης για να αναλάβουν έναν νέο, κομβικό ρόλο στα καταστήματα της εταιρείας.
Στη λίστα των κορυφαίων του κόσμου το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε 9 επιστημονικά πεδία
Στις θέσεις 76 –100 παγκοσμίως στο πεδίο Αυτοματισμού και Ελέγχου, άνοδος στη Φυσική, παρουσία της Κλινικής Ιατρικής και σταθερά ισχυρές επιδόσεις σε σειρά επιστημονικών πεδίων
Άγιος Σωζόμενος: Το ερειπωμένο χωριό στη Λευκωσία και η θρυλική ιστορία του
Το εγκαταλελειμμένο χωριό του Αγίου Σωζόμενου, κοντά στη Λευκωσία, έχει ερειπωθεί από το 1964 και μεγάλο μέρος του βρίσκεται στη Νεκρή Ζώνη.
Βροχές, καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
H Sky Express ανακοίνωσε 1+1 δώρο στα εισιτήριά της (για δύο μέρες)
6 προορισμοί, 1+1 εισιτήριο δώρο, μία κοινή εμπειρία: το ταξίδι!
Booker 2026: Αυτά είναι τα έξι βιβλία της βραχείας λίστας
Δύο προηγούμενοι νικητές, η βραβευμένη με Πούλιτζερ Ελίζαμπεθ Στράουτ, ο 81χρονος Μ. Τζον Χάρισον και η μοναδική πρωτοεμφανιζόμενη μυθιστοριογράφος της εξάδας, Ρεμπέκα Πέρι, βρίσκονται στη βραχεία λίστα του Booker 2026.
Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα στης Λόφου τα Σοκάκια
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Λόφου έρχεται να γεμίσει το χωριό με γιορτινή ατμόσφαιρα και, όπως λέει και το μότο της διοργάνωσης, «Κάθε σοκάκι, μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»
Η Λίλι Κόλινς αποχαιρετά το «Emily in Paris» μετά το τέλος των γυρισμάτων
Το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, που ξεκίνησε φέτος τα γυρίσματά του στην Ελλάδα, έρχεται στο Netflix
Τα παιδιά «επανασχεδίασαν» τη γειτονιά τους στους Αγίους Ομολογητές
Το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για το Κλίμα στο LAOU LAOU – Ανοιχτοί Δρόμοι
Mεμονωμένες βροχές αναμένονται σήμερα - Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή
Αυτός είναι ο δημοφιλής καλλιτέχνης που θα ανέβει στη σκηνή των 21ων Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2026
Ο σημαντικότερος θεσμός που τιμά τη γυναικεία παρουσία, δημιουργικότητα και προσφορά στην Κύπρο επιστρέφει για 21η χρονιά
Αναμένονται βροχές σήμερα και τις επόμενες μέρες – Στους 33°C ο υδράργυρος
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού