Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2024
Μετά από την πιο όμορφη βραδιά που θα μπορούσαμε να φανταστούμε για τον εορτασμό των δέκα μας χρόνων, είμαστε χαρούμενοι που κλείνουμε τη χρονιά με μια τελευταία αγορά στο Γέρι! Μετά από πολλά αιτήματα, επιστρέφουμε εκεί την Παρασκευή 1η του Νοέμβρη.
Θα μας βρείτε και πάλι στο Πάρκο Γλυπτών που βρίσκεται δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους. Το φαγητό θα σερβίρεται από τις 6μμ μέχρι τις 10.30μμ ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 11πμ.
Την πρώτη φορά που πήγαμε εκεί, ο κόσμος που ήρθε ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό! Τώρα που ξέρουμε, το στήσιμο θα γίνει με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να μπορέσουμε να σας φιλοξενήσουμε όλους με περισσότερη ευκολία και άνεση. Αυτή τη φορά, θα υπάρχουν επίσης περισσότερες επιλογές φαγητού που θα κυμαίνονται από κλασικά όπως χοτ ντογκ και μπέργκερ, μέχρι πιο εξωτικές επιλογές όπως pad thai noodles και bao buns. Κάτι άλλο που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι θα μας συνοδεύσει και το περίφημο τιραμισού της Valerie is Baking! Ελάτε λοιπόν για μια βόλτα, δέστε τι προσφέρουμε και επιλέξτε ότι τραβά το στομάχι σας. O DJ Σόλωνας θα μας δώσει ρυθμό για τη βραδιά!
Κάτι άλλο που είναι σημαντικό να σας υπενθυμίσουμε ξανά πριν να μας επισκεφτείτε είναι ότι το Fork Food Market κάνει σοβαρή προσπάθεια να μειώσει τα σκουπίδια. Έτσι έχουμε καταργήσει τα πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης και παρακινούμε το κοινό να φέρει τα δικά του ποτήρια! Στη περίπτωση που δεν, μπορούν να αγοράσουν τα δικά μας συλλεκτικά ποτήρια από το μπαρ στην τιμή των 2 ευρώ.
Ετοιμαστείτε λοιπόν και ελάτε πεινασμένοι!!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com), βρείτε μας στο Facebook(www.facebook.com/forkcy), ακολουθήστε μας στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market), στείλτε email (market@forkcy.com) ή πάρτε τηλέφωνο στο +35799557777/ +35796395261.
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου