Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2024
Τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, θα έχουμε γι’ ακόμα μια φορά την ευκαιρία να ζήσουμε μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία στην καρδιά της Λεμεσού στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Drive for a purpose with Ferrari», που διοργανώνει η MotoTrend, αντιπρόσωπος της Ferrari S.p.A. στην Κύπρο στηρίζοντας το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Θεοτόκος – Αμερίκος Αργυρίου.
Η MotoTrend, μία επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στη Λευκωσία τα τελευταία 24 χρόνια και δραστηριοποιείται στην πώληση και εξυπηρέτηση αυτοκινήτων Ferrari και Lotus στις ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στα Λατσιά. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο Ferrari Approved και ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο σέρβις. Η MotoTrend μοιράζεται το πάθος και την αγάπη της για την Ferrari, με τον κόσμο της Κύπρου και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου σε όλους να παρακολουθήσουν την παρέλαση αυτοκινήτων Ferrari στην Λεμεσό. Η παρέλαση θα διαρκέσει από τις 12:00-13:00.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα καταβάλουν την καθορισμένη προσφορά τους για την ενίσχυση του έργου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Θεοτόκος – Αμερίκος Αργυρίου. Ταυτόχρονα, καλούμε το κοινό να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή, κάνοντας την δική του εισφορά στο περίπτερο του συνδέσμου που θα βρίσκεται στο προαύλιο της Εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας, στον Άγιο Τύχωνα, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.
Οι ιδιοκτήτες Ferrari στη χώρα μας, το μεσημέρι της Κυριακής, θα συγκεντρωθούν κατά μήκος της της περιοχής της εκκλησίας Αγίας Άννας στον Αγ.Τύχωνα και θα κινηθούν προς στην Αγία Βαρβάρα όπου και θα σταθμεύσουν.
Η MotoTrend, προσκαλεί λοιπόν, όλο τον κόσμο της Κύπρου, να στηρίξει αυτή την μοναδική εκδήλωση που πραγματοποιείται για καλό σκοπό, να περάσει ένα όμορφο μεσημέρι της Κυριακής στην καρδιά της Λεμεσού και να θαυμάσει από κοντά τις εντυπωσιακές Ferrari. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τα οχήματα που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση.
>> Κυριακή 13 Οκτωβρίου, 12:00-13:00, προαύλιο της Εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας, στον Άγιο Τύχωνα, Λεμεσός.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη του Δήμου Αμαθούντας, του ξενοδοχείου Four Seasons και του Maison Du Vin.
Σχετικά
Oι Fuse και η Φρειδερίκη Τομπάζου στο DownTown Live
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική μουσική βραδιά!
Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται για ένα live στον Πρωταρά
Mε ένα πρόγραμμα με έντονο party χαρακτήρα, μεγάλες επιτυχίες και αστείρευτη διάθεση για διασκέδαση
Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος επιστρέφουν Κύπρο για ένα live
Η Μάγδα και ο Χρήστος συνεχίζουν τη μουσική τους ιστορία
Η Nama Dama και τρεις δημιουργοί ενώνουν τραγούδι και κουκλοθέατρο στην Αξιοθέα
Τέσσερις Κύπριες δημιουργοί συναντιούνται στη σκηνή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, σε μια πολυμεσική μουσική παράσταση εμπνευσμένη από τη γραφή της Virginia Wool
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Οι Dal:um φέρνουν τους σύγχρονους ήχους της κορεατικής παράδοσης στην Αξιοθέα
Το κορεατικό ντουέτο εμφανίζεται στη Λευκωσία την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, συνδυάζοντας δύο παραδοσιακά έγχορδα με τον μινιμαλισμό και τη μουσική εξερεύνηση.
Κυπριακές μελωδίες αλλιώς: Το TratSik String Quartet στην Αξιοθέα
Τέσσερις μουσικοί και έργα επτά Κυπρίων συνθετών φέρνουν την παράδοση στη σύγχρονη μουσική δωματίου, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Αυτός είναι ο τραγουδιστής που έρχεται για τη νέα σεζόν στο ZAZZA Music Theater στη Λευκωσία
Κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου
Goldsingers & Nammos Resident DJ ανοίγουν τη νέα σεζόν στο The Landmark Nicosia
Στις 11 Οκτωβρίου, οι δημοφιλείς Goldsingers συναντούν τον Nammos Resident DJ στο Sumosan και το Vetrina, στο Sunken Garden του The Landmark Nicosia, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας σεζόν γεμάτης μουσική, γαστρονομία και ξεχωριστές live performances