Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2024
Τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, θα έχουμε γι’ ακόμα μια φορά την ευκαιρία να ζήσουμε μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία στην καρδιά της Λεμεσού στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Drive for a purpose with Ferrari», που διοργανώνει η MotoTrend, αντιπρόσωπος της Ferrari S.p.A. στην Κύπρο στηρίζοντας το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Θεοτόκος – Αμερίκος Αργυρίου.
Η MotoTrend, μία επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στη Λευκωσία τα τελευταία 24 χρόνια και δραστηριοποιείται στην πώληση και εξυπηρέτηση αυτοκινήτων Ferrari και Lotus στις ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στα Λατσιά. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο Ferrari Approved και ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο σέρβις. Η MotoTrend μοιράζεται το πάθος και την αγάπη της για την Ferrari, με τον κόσμο της Κύπρου και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου σε όλους να παρακολουθήσουν την παρέλαση αυτοκινήτων Ferrari στην Λεμεσό. Η παρέλαση θα διαρκέσει από τις 12:00-13:00.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα καταβάλουν την καθορισμένη προσφορά τους για την ενίσχυση του έργου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Θεοτόκος – Αμερίκος Αργυρίου. Ταυτόχρονα, καλούμε το κοινό να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή, κάνοντας την δική του εισφορά στο περίπτερο του συνδέσμου που θα βρίσκεται στο προαύλιο της Εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας, στον Άγιο Τύχωνα, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.
Οι ιδιοκτήτες Ferrari στη χώρα μας, το μεσημέρι της Κυριακής, θα συγκεντρωθούν κατά μήκος της της περιοχής της εκκλησίας Αγίας Άννας στον Αγ.Τύχωνα και θα κινηθούν προς στην Αγία Βαρβάρα όπου και θα σταθμεύσουν.
Η MotoTrend, προσκαλεί λοιπόν, όλο τον κόσμο της Κύπρου, να στηρίξει αυτή την μοναδική εκδήλωση που πραγματοποιείται για καλό σκοπό, να περάσει ένα όμορφο μεσημέρι της Κυριακής στην καρδιά της Λεμεσού και να θαυμάσει από κοντά τις εντυπωσιακές Ferrari. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τα οχήματα που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση.
>> Κυριακή 13 Οκτωβρίου, 12:00-13:00, προαύλιο της Εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας, στον Άγιο Τύχωνα, Λεμεσός.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη του Δήμου Αμαθούντας, του ξενοδοχείου Four Seasons και του Maison Du Vin.
Σχετικά
Η Ρένα Μόρφη επιστρέφει στην Κύπρο για ένα βράδυ
Μία ξεχωριστή βραδιά, στο Maestro Live Stage!
Mόλις ανακοινώθηκε: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2026
Το ΡΙΚ ανακοινώνει τον εκπρόσωπό του στην Eurovision 2026
Η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων ανοίγει τις πόρτες της (και το ανακοίνωσε)
Σηματοδοτώντας την πιο όμορφη και γιορτινή περίοδο του χρόνου
Χριστούγεννα στον Στρόβολο, με φώτα, λάμψη και μεγάλη συναυλία από τους Onirama
Δωρεάν συναυλία από ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά συγκροτήματα!
Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες που ετοιμάζονται για εμφανίσεις στις Notes Live
Έρχεται μία συνεργασία φωτιά... από αυτό τον Νοέμβριο στις Νότες!
Η χρονιά στο DownTown κλείνει με ένα δυνατό live με τις Σκιαδαρέσες
Οι Σκιαδαρέσες έρχονται στην πρωτεύουσα για ένα λάιβ
«Μνήμες και Όνειρα»: Μουσική παράσταση με την Έλενα Χατζηαυξέντη
Η συναυλία αποτελεί μια γιορτή της ελευθερίας, της ειρήνης και της κοινωνικής δικαιοσύνης
Ο Καναδάς θα κάνει ντεμπούτο στη Eurovision;
Μετά το ντεμπούτο της Αυστραλίας το 2015, έρχεται άραγε και ο Καναδάς;
Ο Νοέμβριος μέσα από 15 μουσικές στάσεις
Από μεγάλες μουσικές επιστροφές μέχρι ξεχωριστές βραδιές σε όλη την Κύπρο
Η Ελένη Δήμου για μία γιορτινή βραδιά στη Λεμεσό
Αστραφτερά και γιορτινά βράδια στο Vinylio Wine Etc!
Η πρώτη συναυλία της νέας χρονιάς, μόλις ανακοινώθηκε
O Γιώργος Καραδήμος έρχεται στη Λεμεσό για ένα ξεχωριστό βράδυ
Οι Fuzz Bus ετοιμάζονται για μία εμφάνιση στη Λευκωσά
Στη σκηνή, οι Fuzz Bus μεταμορφώνουν κάθε εμφάνιση σε μια ζωντανή εμπειρία