Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2024
Με αφορμή την ολοκλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας της Μαρίνας Λεμεσού, σας προσκαλούμε σε ένα συναρπαστικό Κυνήγι Θησαυρού που θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου 2024, από τις 10:00 μέχρι τη 13:00, στη Μαρίνα Λεμεσού.
Οι συμμετέχοντες του Marina Treasure Hunt, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό κυνήγι θησαυρού με την παρέα ή την οικογένειά τους, σχηματίζοντας ομάδες των 4-6 ατόμων και διεκδικώντας πλούσια δώρα. Θα μπορούν επίσης, να εξερευνήσουν τους κρυμμένους θησαυρούς της Μαρίνας, απολαμβάνοντας μια μέρα γεμάτη διασκέδαση και περιπέτεια, με γρίφους και μυστηριώδεις προκλήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €20 ανά ομάδα, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των αναγκών του Ίδρυματος Θεοτόκος Αμέρικου Αργυρίου.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Marina Treasure Hunt, μπορείτε να το κάνετε ηλεκτρονικά μέχρι την Πέμπτη 26 Σεμπτεβρίου 2024, συμπληρώντας τη δήλωση συμμετοχής στον πιο κάτω σύνδεσμο.
Στο πλαίσια των εορτασμών για τα 10 χρόνια λειτουργίας, η Μαρίνα Λεμεσού διοργανώνει μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις, με σκοπό να ευχαριστήσει όλους όσους υπήρξαν μέρος αυτής της συναρπαστικής δεκαετούς διαδρομής, που μετέτρεψε τη Μαρίνα Λεμεσού σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία, όχι μόνο της Λεμεσού, αλλά και της Κύπρου γενικότερα. Σας προσκαλούμε λοιπόν να γιορτάσετε μαζί μας τα 10 χρόνια λειτουργίας της Μαρίνας Λεμεσού και να γίνετε μέρος της επιτυχημένης πορείας του πρωτοποριακού αυτού Έργου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Marina Treasure Hunt ή τις υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού ή τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

-
Μαρίνα Λεμεσού
01 Οκτωβρίου 2024
Σχετικά

Η Περιστερώνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα
Η Οδός Χριστουγέννων θα ανοίξει στο χωριό

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Εκθέσεις, φεστιβάλ, θέατρο, μουσική και γαστρονομία


Πανηγύρι Χαράς, με παιχνίδια, δραστηριότητες, τον Μάρκο Παγδατή και ποδοσφαιριστές
Το 30ο Πανηγύρι της Χαράς, την Κυριακή στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού

Το Προεδρικό Μέγαρο θα μετατραπεί ξανά σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Διήμερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου

Happy Land: Το πιο διασκεδαστικό παιδικό φεστιβάλ, θα έχει καλό σκοπό
Με διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικά εργαστήρια, φουσκωτά, face paintings καθώς επίσης και πολλές εκπλήξεις

Πεζοπορία στο μονοπάτι της φύσης Καληδόνια και επίσκεψη στο Θεματικό Κέντρο ”Λεβάντα” στις Πλάτρες
Δες όλες τις λεπτομέρειες

Ζωγράφισε, χαλάρωσε και απόλαυσε τη φύση στο Πάρκο Αθαλάσσας με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι!
Δεν χρειάζεται καμία εμπειρία - μόνο χαμόγελο και good vibes!

Τα βιεννέζικα βαλς επιστρέφουν στην Κύπρο
Ζήστε την Πρωτοχρονιά των Ανακτόρων της Βιέννης, στον υπέροχο κόσμο του Στράους!

Επιστρέφει για 2η φορά το street food party στην Παλιά Λευκωσία
Με dj, φαγητό, ποτό και διασκέδαση

Open House για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υιοθετήσει ζώα συντροφιάς

Την Κυριακή κολυμπάμε με μαύρα γυαλάκια για Αποδοχή, Ισότητα και Συμπερίληψη
Στην ημερίδα κολυμπούν αθλητές και αθλούμενοι, ακόμα και αρχάριοι ανεξαρτήτως επιπέδου, από 9 χρόνων και άνω.