Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2024
Το συμβούλιο της Νεολαίας Παραλιμνίου παρουσιάζει το «Moonwalk: Rising Moon Edition», το πιο ρομαντικό μουσικό περίπατο του νησιού μας, με 31 σκηνές, από τον Άγιο Νικόλαο στην Περνέρα μέχρι το Fig tree bay στον Πρωταρά.
Αυτή την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου η ώρα 20:06, ζήστε μια μαγευτική νύχτα κάτω από το φως του φεγγαριού!
To Moonwalk: Rising Moon, επιστρέφει μεγαλύτερο και πιο εμπλουτισμένο από ποτέ, με πάνω από 132 μουσικούς που θα γεμίσουν τη νύχτα με όλα τα είδη μουσικής και ζητά να ονομαστεί ως το μεγαλύτερο του είδους του στην Ευρώπη.

Και αν αναρωτιέστε γιατί η εκδήλωση ξεκινά στις 20:06 ακριβώς, σίγουρα δεν είναι τυχαίο, αλλά είναι η στιγμή που το φεγγάρι αρχίζει να περνά τον ορίζοντα και να ανατέλλει μέσα από τη θάλασσα του Πρωταρά. Aυτή η μαγευτική εικόνα θα δώσει το έναυσμα για μια βραδιά που θα κρατήσει για 3 ώρες γεμάτη μουσική μαγεία, λίγο θάλασσα, λιγο moonwalk και οι φίλοι μας…

Εκτός από μουσικές, θα υπάρχουν και γευστικές απολαύσεις, αφού στην παρέα μας θα έχουμε ιδιώτες με περίπτερα που θα πουλάνε burgers, γλυκά, μπίρες, cocktails κ.α. Καθώς και όλα τα εστιατόρια της Περνένας και του Πρωταρά.

Κοντά στο Stage 3 θα βρούμε φαγητό με λατινοαμερικάνικη διάθεση και συγκεκριμένα τάκος από το Estradas Food Truck. Εκεί θα βρείς επίσης μπίρα από την κυπριακή εταιρία Octo Microbrewery και νόστιμες κρέπες.

Στο επόμενο σημείο, που θα βρίσκεται κοντά στη σκηνή 18 και "Ta Kefia", θα βρεις burgers από το viral μπεργκεράδικο του Πρωταρά, το Regrub. Στο χώρο θα υπάρχουν δροσερά cocktails και βάφλες για να γλυκαθείς.

Το τρίτο σημείο με εκπλήξεις θα έχει hot dogs, μπίρες και λουκουμάδες με σοκολάτα και όπως αλλιώς επιθυμείς από το αγαπημένο Γλυκατζίδικο σε συνεργασία με το Lokmas. Όλα αυτά κόντά στην σκηνή 24 με τους Koullou Makka, ένα κυπριακό ροκ συγκρότημα με διασκευές πάνω σε κομμάτια από όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου.

Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το Σουβλάκι του Σουκρή, ψημένα από την ΕΝΠ Καλαθόσφαιρα, στην σκηνή 31 με την ροκ μπάντα On Tour και το καινούργιο τους άλμπουμ.

Μια μοναδική, πολυαναμενόμενη εκδήλωση, που διεξάγεται μια φορά τον χρόνο, μόνο για ένα βράδυ και μόνο για 3 ώρες, και χωρίς είσοδο. Μην τη χάσετε!
Ευρετήριο - πατήστε για περισσότερες πληροφορίες:
1. Μικροί Ρεμπέτες
2. Voice N Keys
3. Yemaya Son Cuban band
4. Αστρολογικός σύλλογος
5. Zina Melekki Quintet / OXANA’S BALLET STUDIO
6. Παυλίνα Ανδρονίκου,Παναγιώτης Παρασκευά & Θεοδώρα Χρόνη
7. ΑΘΗΝΑ ΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΤΣΙΟΣ
8. Ρωμηοσύνη Ensemble
9. Στέφανος Χατζηγιώρκας Θεόδουλος Λάμπρου
10. MixTape Duo
11. Georgia Kaimaklioti,George Michaelides &Aikaterini Asfoura
12. Eleni – Giorgos – Andreas
13. Lithos band
14. Yaraman band
15. ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 106.7
16. Irini Pericleous
17. Chara Miller Jazz Duo
18. TA KEFIA
19. Alexis Sunder
20. Γάτες με Γραβάτες
21. Tulum beach bar with Waverunner & Andrea
22. The Portal
23. SWING_IT_BACK
24. Koullou Makka
25. George Solonos, Tefkros Neokleous
26. Kazandibi
27. XP.EI.A band
28. Awevi
29. Rumba Attack
30. ZACKZ MUSIC & DEMETRIS PASCHALI
31. OnTour

Φέτος το MoonWalk 2024 είναι υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού.
Θεσμικός Χορηγός: Δήμος Παραλιμνίου
Εμπνευστής και διοργανωτής: Συμβούλιο Νεολαίας Παραλιμνίου
Σχετικά
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
Μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης αυτή την Κυριακή στον Κάτω Δρυ
Ζωντανεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του Κάτω Δρυ
Ένα βιβλίο, μια καλή πράξη: Το παζαράκι που στηρίζει τα αδέσποτα
Παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου για καλό σκοπό στο Δασούδι
Λευκωσία – γιορταΖΕΙΣ: Αυτά τα Χριστούγεννα, ολόκληρη η πόλη γίνεται μια μεγάλη σκηνή
Η Λευκωσία ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να γεμίσει με φως, μουσική, χαμόγελα και δημιουργικότητα!