Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2024
Δεύτερο Φεστιβάλ Τζαζ: Μια Γιορτή Μουσικής και Πολιτισμού
Με μεγάλη χαρά και προσμονή, ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του Δεύτερου Φεστιβάλ Τζαζ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 26 – 27 Σεπτεμβριου στη Πλατεια Ζουχουρι στη Λαρνακα. Μετά την επιτυχία του πρώτου φεστιβάλ, η φετινή διοργάνωση φιλοδοξεί να προσφέρει ακόμα πιο συναρπαστικές μουσικές εμπειρίες, με συμμετοχές από κορυφαίους καλλιτέχνες της Κυπριακης και διεθνούς τζαζ σκηνής.
Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις που θα αναδείξουν την ποικιλομορφία και το βάθος της τζαζ μουσικής. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές ερμηνείες από καταξιωμένους μουσικούς, καθώς και να ανακαλύψουν νέους και ανερχόμενους καλλιτέχνες.
Πρόγραμμα Φεστιβάλ:
- Ημέρα 1: Ανοίγουμε το φεστιβάλ με τον Βασιλη Ξενοπουλο , ο οποίος είναι μελος της αγγλικής τζαζ σκηνής με το πενταμελές σχήμα του που αποτελείται από καταξιωμενους Κυπριους μουσικους και συνεχιζει μια πρωτοποριακη μπαντα που αποτελειται από 10 οργανοπαικτες και 2 φωνες , Αλεξ Οικονομου και Alice Ayvazian οι οποιοι θα προσεγγίσουν τα Jazz Standards με λάτιν διάθεση υπό την διεύθυνση του Γιώργου Μορφίτη .
- Ημέρα 2: Ανοίγει το πρόγραμμα η Charlotte Storer, μέλος της αγγλικής τζαζσκηνής , με πενταμελές σήμα και με φιλοξενούμενο τον κιθαρίστα Olaf Lansberg. Συνεχίζει ο Θάνος Σταυρίδης ( Ελλάδα) όπου με τους σπουδαίους συνεργάτες του θα μας χαρίσει ένα πρόγραμμα επηρεασμένο από την Balkan Jazz ενώ θα κλείσει τη βραδιά η Νοτιοαφρικανή Marguerita Freeks με το συγκρότημα της σε διεύθυνση Γιώργου Μορφίτη.
Το Δεύτερο Φεστιβάλ Τζαζ είναι ανοιχτό σε όλους, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσης ή την προηγούμενη εμπειρία τους με την τζαζ. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή τη μοναδική γιορτή μουσικής και πολιτισμού, η οποία υπόσχεται να γίνει το πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς.
>> Πέμπτη 26 – Παρασκευή 27 Σεπτεμβριου, Πλατεία Ζουχούρι, Λάρνακα.

Σχετικά

Μάθαμε πότε και πού θα πραγματοποιηθεί το Vegan Fam Festival
Το φεστιβάλ, στην 5η του έκδοση, επιστρέφει στο πάρκο αιωνόβιων ελιών στο χωριό

Το AfroBanana Festival μετεξελίσσεται και φιλοξενείται στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
To Alternative Brains Rule Festival (ABR) και προσγειώνεται στην καρδιά της Λευκωσίας

Τα 10 φεστιβάλ του σαββατοκύριακου που δεν πρέπει να χάσεις
Το weekends στα χωριά αλλά και στις πόλεις θα στηθούν φεστιβάλ για κάθε γούστο!

«Που κάτω που το Τζηρίτζιν – Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων» στο χωριό!
Τα Καμινάρια ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν και φέτος ένα υπέροχο παραδοσιακό φεστιβάλ!

Το φεστιβάλ που θα γεμίσει με κόσμο το φράγμα Ξυλιάτου
Παρέα με μουσικά σχήματα, χορούς και πολλές πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

35+ craft μπίρες, 7 ζυθοποιίες, σεμινάρια, street food και μουσική, στον Κήπο
Αυτά και άλλα πολλά σε περιμένουν στο Cyprus Craft Beer Fest

Το 1ον Φεστιβάλ Μαχαλεπιού ανακοίνωσε το πρόγραμμά του
Μία όμορφη γιορτή με πρωταγωνιστή το απόλυτο καλοκαιρινό γλυκό της Κύπρου!

Ένα διήμερο καλοκαιρινό street festival έρχεται τον Ιούλιο στην Πλατεία Ελευθερίας
Από καλλιτέχνες μέχρι designers και creative minds του lifestyle – θα τους βρεις όλους μαζεμένους στην πλατεία

Ένα ακόμα Φεστιβάλ Μπίρας έρχεται τον Ιούλιο στο χωριό
Μία τριήμερη γιορτή με μουσική, φαγητό και άφθονη μπίρα

Τα 10+1 παραδοσιακά φεστιβάλ του Ιούνη, για τα οποία θα πάμε στο χωριό!
Παραδοσιακές γιορτές που δεν πρέπει να χάσεις

Τα 7 φεστιβάλ μπίρας που περιμένουμε αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο
Σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις και χωριά!

Η Σαλαμιού ετοιμάζεται και φέτος να μας κεράσει παλουζέ!
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της μεγάλης Γιορτής του Παλουζέ