Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2014
Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση το Σάββατο 31 Μαΐου άνδρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών για τις παραγωγές της θεατρικής περιόδου 2014-2015 στη Σκηνή 018 του Οργανισμού (Εφηβική και Παιδική Σκηνή).
Για τις ανάγκες της ακρόασης απαιτείται θεατρικός μονόλογος από το σύγχρονο παγκόσμιο ρεπερτόριο, δραματοποιημένο παραμύθι καθώς και τραγούδι. Θα ζητηθούν επίσης αυτοσχεδιασμοί μεταμορφώσεων με απαιτητική κινησιολογία, για το λόγο αυτό οι ηθοποιοί πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.
Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Κτίριο Θεάτρου ΘΟΚ και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα και πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy. Για πληροφορίες/ραντεβού: τηλ.22864306, Αντώνης Σολωμού.
-
Θέατρο ΘΟΚ
31 Μαΐου 2014
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου