Δημοσιεύτηκε στις 13 Αυγούστου 2024
Οι Parlotones έπαιξαν για να ξεπουλήσουν τα πλήθη σε όλο τον κόσμο και έρχονται στην Πάφο της Κύπρου για μία μόνο νύχτα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024, δίνοντας παράσταση στο εμβληματικό Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.
Μαζί τους θα είναι οι Minus One, Silia Kapsis, Andrew Lambrou και The Crew.
Το γκρουπ είναι επηρεασμένο από βρετανικά συγκροτήματα όπως οι The Smiths, οι Coldplay και οι Radiohead, και είναι γνωστά για τον μελωδικό ροκ ήχο τους και έχουν εμφανιστεί μαζί με τους Coldplay και τους Snow Patrol κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας τους.
Οι The Parlotones, που δημιουργήθηκαν το 1998, είναι ένα πιασάρικο indie rock συγκρότημα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στη Νότια Αφρική. Έχουν κερδίσει πολλά Νοτιοαφρικανικά Μουσικά Βραβεία και το 2009, ήταν το πρώτο Νοτιοαφρικανικό συγκρότημα με τίτλο στο Coca Cola Dome και έπαιξαν επίσης στη συναυλία του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2010 μαζί με τους Black Eyed Peas, Shakira και Alicia Keys. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Kahn Morbee, Neil Pauw και τα αδέρφια Glen και Paul Hodgson. Ο Rob Davidson εντάχθηκε στο συγκρότημα το 2017 και ο Trevor Rebello το 2023.
Οι Parlotones έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στη μουσική σκηνή της Νότιας Αφρικής. Το ταξίδι τους από το ταπεινό ξεκίνημα στη διεθνή επιτυχία αναδεικνύει το ταλέντο, την αφοσίωση και το πάθος τους για τη μουσική.
>> Σάββατο 2 Νοεμβρίου, Μεσαιωνικό Κάστρο, Πάφος, 20:00. Εισιτήρια ΕΔΩ
Σχετικά

Ο Έλληνας ράπερ Dani Gambino στη Λεμεσό για συναυλία την Τέταρτη 9 Ιουλίου (βίντεο & φωτο)
Πάρτε τα εισιτήρια σας



Minthis Music Festival 2025: Όταν η μουσική συναντά την αρμονία της φύσης
Πέντε μουσικές βραδιές με φόντο το φυσικό περιβάλλον και την ηρεμία του τοπίου.

Βαρθακούρης και Βαρδής έρχονται Λευκωσία για ένα δυνατό live
Μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση

Ο Γιάννης Μαργάρης ετοιμάζεται για την συναυλία του με special guest την Ευρυδίκη
Μαζί τους η Δέσποινα Ανδρέου, ο Dj Ash και opening acts από ανερχόμενα αστέρια

Η Βάκια Σταύρου τραγουδά τη «Σερενάτα του σεληνόφωτος», σε μια ξεχωριστή τοποθεσία
Tραγούδια της θάλασσας, της νοσταλγίας και του έρωτα


Ζητείται αποκλεισμός του Ισραήλ από τη Eurovision: «Ώρα της αλήθειας», λέει ο πρόεδρος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Ισλανδίας
Σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε την Τρίτη στον ισλανδικό ιστότοπο Vísir, ο Hafstein δηλώνει ότι «η στιγμή της αλήθειας για τη Eurovision έχει φτάσει»

Σ' αυτό το στάδιο θα δοθεί η συναυλία της Κατερίνας Λιόλιου τον Αύγουστο
Για μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στην Πόλη Χρυσοχούς

Οι 6 μεγάλες συναυλίες του Κώστα Μακεδόνα στην Κύπρο που δεν πρέπει να χάσεις
Όλες οι φετινές στάσεις της περιοδείας του στο νησί μας

Ένα αγαπημένο ελληνικό μουσικό event επιστρέφει στον χώρο του "εγκλήματος"
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας διασκεδάζει για δεύτερη χρονιά με ελληνικούς ρυθμούς