Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2024
Σταθήκαμε και εμείς στην ουρά της διάσημης λάβας φυστικιού για να δοκιμάσουμε την νέα άφιξη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Eden Square, στον Πρωταρά. Το gellisimo biscoto είναι ένα γνωστό μαγαζί που άνοιξε αρχικά στην Θεσσαλονίκη και μαθεύτηκε γρήγορα για την ιδιαίτερη πραλίνα που περιχύνεται στις νόστιμες δημιουργίες του.

Φέτος, το brunch-cafe άνοιξε τα φτερά του ανοίγοντας το πρώτο του κατάστημα στην Αθήνα, μετά από χρόνια επιτυχίας στην Θεσσαλονίκη. Μπορούμε να βρούμε την λάβα σε τρία σημεία της Θεσσαλονίκης και πρόσφατα στην Σαντορίνη. Εμείς είμαστε η τελευταία προσθήκη και όπως φαίνεται ο κόσμος θα στηρίξει ιδιαίτερα αυτό το νέο έδεσμα που βρίσκουμε πλέον και στον Πρωταρά αλλά όπως μαθαίνουμε ανοίγει σύντομα και δεύτερο σε άλλη περιοχή της Κύπρου.

Η λάβα κατακλύζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους Κύπριους να κάνουν ουρές μέχρι να ανοίξει το περιβόητο food truck με παγωτά και αγαπημένες πραλίνες. Προς το παρόν αυτές είναι οι επιλογές στην Κύπρο σε αντίθεση με τα υπόλοιπα φυσικά καταστήματα με brunch που διαθέτουν λαχταριστά burgers, sandwiches, σαλάτες και healthy bowls.

Κλασική επιλογή για τη νέα άφιξη που ήρθε για να μείνει είναι το Vanilla jar το οποίο και δοκιμάσαμε, με την αγαπημένη λάβα φυστικιού και παγωτό βανίλιας. Αυτός ο συνδυασμός μαζί με το crispy toppings στην κορυφή δημιουργούν μια λαχταριστή πανδαισία γεύσεων. Η δεύτερη αγαπημένη επιλογή είναι το Speculoos jar με την ομώνυμη πραλίνα από μπισκότο κανέλας. Όλες οι πραλίνες φτιάχνονται από 100% φυσικά υλικά και στα κανονικά καταστήματα στην Ελλάδα υπάρχουν σε ποτηράκια gellisimo για να τα προμηθευτείς.

Ο Στήβεν Τούμπας ή αλλιώς Steve κρύβεται πίσω από όλο αυτό το εγχείρημα αφού μια ζεστή μέρα του ήρθε η ιδέα για την λάβα, η οποία έκανε ουρές έξω από το μαγαζί. Έγινε τρέντ στο TikTok μέσα σε μερικές ώρες και κατάφερε να διατηρήσει όλον αυτό το χαμό μέσω της ποιότητας των προϊόντων.
Σχετικά
Πάσχα στην ορεινή Κύπρο, με διαμονή σε ένα πολυτελές Boutique Hotel
Ένα αξέχαστο Πάσχα γεμάτο παραδόσεις, γεύσεις, μουσική και αυθεντική φιλοξενία.
Ισπανία: Γιατί η Χώρα των Βάσκων είναι το ιδανικό μέρος να ταξιδέψεις το 2026
Στη Χώρα των Βάσκων της Ισπανίας, θα ζήσετε την τέχνη, τον πολιτισμό και θα απολαύσετε την καλύτερη γαστρονομία στον κόσμο.
Προορισμοί για τις πιο όμορφες πασχαλινές αναμνήσεις
Από την Κέρκυρα μέχρι την Πόλη Χρυσοχούς, τον Πρωταρά, τη Λεμεσό και την Πάφο, η Louis Hotels είναι αυτό το Πάσχα η κορυφαία επιλογή για ένα διάλειμμα γεύσεων και εμπειριών
Ένα Πάσχα γεμάτο μοναδικές στιγμές στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Λεμεσός
Αυτό το Πάσχα, κάθε στιγμή μετατρέπεται σε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
5 προορισμοί στην Ελλάδα για μία οικογενειακή απόδραση το Πάσχα
Χαλαροί, γαλήνιοι προορισμοί στην πιο όμορφη πλευρά της ελληνικής φύσης περιμένουν τους επισκέπτες για ένα κατανυκτικό Πάσχα
Λεμέσια 2026: 48+ λόγοι για να ζήσεις την απόλυτη αθλητική εμπειρία
Η διοργάνωση επιστρέφει για άλλη μια χρονιά, για να χαρίσει δυνατές εμπειρίες μέσα από ένα πλούσιο και πολυδιάστατο αθλητικό καλεντάρι
Βροχερό και με ισχυρούς ανέμους το σκηνικό του καιρού – Επιστρέφει η σκόνη
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Το πρώτο trailer της σειράς Harry Potter: Πότε κάνει πρεμιέρα
Τον νεαρό Χάρι υποδύεται ο Ντόμινικ ΜακΛάφλιν, με τον Άλαστερ Στάουτ στον ρόλο του Ρον και την Αραμπέλα Στάντον να παίζει τον ρόλο της Ερμιόνη
Αεροπορικά εισιτήρια: Ο πόλεμος φέρνει αυξήσεις έως και 560% σε Ευρώπη και Ασία
Στον αέρα τα σχέδια εκατομμυρίων ταξιδιωτών
Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Οι 7 ταξιδιωτικές τάσεις που αναμένεται να διαμορφώσουν το 2026
Οι ειδικοί συγκέντρωσαν προβλέψεις για την πορεία του κλάδου και κατέληξαν σε επτά βασικές τάσεις που αναμένεται να κυριαρχήσουν το επόμενο έτος
Το Trainspotting γίνεται μιούζικαλ και ανεβαίνει στο West End
Το Trainspotting γίνεται μιούζικαλ και κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο West End τον Ιούλιο, με τον Irvine Welsh να υπογράφει τη διασκευή