Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2024
Νέους απευθείας προορισμούς περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Aegean γαι τη χειμερινή σεζόν.
Από Αθήνα οι νέοι προορισμοί που προστίθενται είναι το Άμπου Ντάμπι (Ην. Αραβικά Εμιράτα) και η Λας Πάλμας (Γκραν Κανάρια).
Από Θεσσαλονίκη προστίθεται απευθείας πτήση προς Άμστερνταμ (Ολλανδία).
Οι νέοι προορισμοί με απευθείας πτήσεις έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα της AEGEAN και τα συστήματα κρατήσεων, δίνοντας ένα πρώτο μήνυμα για τη νέα χειμερινή σεζόν (Winter 2024).
Ειδικότερα, οι νέες απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας προς το αεροδρόμιο Zayed Intl (AUH) του Άμπου Ντάμπι θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή, ενισχύοντάς τη διασύνδεση της χώρας με την Αθήνα.
Πρόκειται για το δεύτερο απευθείας δρομολόγιο της AEGEAN από και προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μετά την έναρξη του νέου απευθείας δρομολογίου προς το Ντουμπάι τον περασμένο χρόνο.
Σημειώνεται ότι η AEGEAN επιχειρεί ήδη στις χώρες του Κόλπου και της Μ. Ανατολής με απευθείας πτήσεις από και προς το Ριάντ, τη Τζέντα, το Αμάν, το Ντουμπάι και τη Βηρυτό ενώ τα τελευταία χρόνια ενισχύει συστηματικά την δραστηριότητά της στην περιοχή τόσο με την προσθήκη νέων δρομολογίων, όσο και με την αύξηση των συχνοτήτων.
Λας Πάλμας, ο πιο μακρινός προορισμός της Aegean -5,5 ώρες η πτήση
Οι νέες απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς το Λας Πάλμας , προγραμματίζεται να ξεκινήσουν το Φεβρουάριο του 2025 και θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη δίνοντας στο εξής τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν ένα ακόμα, νέο, εποχικό προορισμό, για «καλοκαιρινές διακοπές» μέσα στο χειμώνα. Σημειώνεται ότι το αεροδρόμιο του Λας Πάλμας, μέρος του νησιωτικού συμπλέγματος των Καναρίων Νήσων, βρίσκεται 150 χιλιόμετρα μακριά από τις ακτές τις Αφρικής (νοτιοδυτικά του Μαρόκο στον Βόρειο Ατλαντικό) και στο εξής θα αποτελεί τον πιο μακρινό προορισμό της AEGEAN, με διάρκεια πτήσης λίγο περισσότερο από 5,5 ώρες.
Τέλος, η AEGEAN επενδύοντας συστηματικά στην ανάπτυξη και της δεύτερης μεγαλύτερης βάσης της στη Θεσσαλονίκη από τις 28 Οκτωβρίου θα συνδέει απευθείας το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης με το Άμστερνταμ, με έως τρεις (3) εβδομαδιαίες πτήσεις και τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.
Κλείνοντας, υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες εβδομάδες ξεκίνησαν και τα νέα απευθείας δρομολόγια, Θεσσαλονίκη-Νάξος (4 εβδομαδιαίες πτήσεις) και Ηράκλειο-Καλαμάτα (2 εβδομαδιαίες πτήσεις) τα οποία είχαν ανακοινωθεί στις αρχές της θερινής περιόδου που διανύουμε.
Σχετικά
Πέφτει απότομα απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Αναμένονται χιόνια και παγετός στα ορεινά
Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι η αποψινή
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που «σπάνε ρεκόρ» επισκεψιμότητας στην Κεντρική Ευρώπη
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς!
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με τους ντόπιους.
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του έτους 2024
Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, τα οποία αποτελούν την υψηλότερη διάκριση που αποδίδεται σε λογοτέχνες από την πολιτεία.
Το Σίγμα φέρνει την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας και φέτος τις γιορτές
Μαγικοί κόσμοι που ξεδιπλώνονται στην οθόνη μας… Αγαπημένοι ήρωες που μας ταξιδεύουν. Συναισθήματα που μας παρασέρνου
Πρωτοχρονιά: Οι πιο εντυπωσιακοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο
Από τα γυαλιστερά φώτα μέχρι τις μουσικές στις πλατείες, η αλλαγή του χρόνου είναι η ιδανική αφορμή για ένα ταξίδι που θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας!
Eurovision 2026: Πρώτες εικόνες από την εντυπωσιακή σκηνή της διοργάνωσης
Oι πρώτες εικόνες αρκούν για να σκιαγραφήσουν τη φιλοσοφία του φετινού σκηνικού
Οι 10 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζει να δεις
Στολίδια, λαμπιόνια και το τζάκι αναμμένο με μια χριστουγεννιάτικη ταινία να παίζει στην τηλεόραση
Άστατος καιρός με μεμονωμένες βροχές και πιθανό χιόνι στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
3 αναπάντεχοι προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα
Χιονισμένα τοπία, μεσαιωνικά σοκάκια και ουρανοί γεμάτοι φως σε τρεις απρόσμενους χριστουγεννιάτικους προορισμούς της Ευρώπης.
Άστατος καιρός με ενισχυμένους ανέμους - Πιθανό χιόνι απόψε στο Τρόοδος
Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας.
Πότε θα είναι κλειστές οι τράπεζες κατά την εορταστική περίοδο
Oι επικείμενες αργίες για τις γιορτές