Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2024
Η Πάχνα ανακοίνωσε το καλοκαιρινό της πρόγραμμα με μοναδικές εκδηλώσεις τον Ιούλιο και Αύγουστου. Πάμε στο χωριό να δοκιμάσουμε γεύσεις από χαλλούμι και φρέσκια αναρή στην Γιορτή του Βοσκού αυτή την Κυριακή 7 Ιουλίου.
Ακολουθεί ο διήμερος εορτασμός της Αγίας Μαρίνας και η θεατρική παράσταση "Θώρε άκου τζαι μεν μιλάς" με τους Βήχα, Ζένιο και Μουστάκα. Το δεύτερο Pachna Street Food Festival έρχεται την Κυριακή 4 Αυγούστου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Πάχνα, για μια μέρα γεμάτη μουσική και νόστιμο φαγητό. Στις 13 Αυγούστου θα δούμε ταινία κάτω από τον έναστρο ουρανό και τον δεκαπενταύγουστο θα παίξουμε τόμπολα στην πλατεία του χωριού.
Ο μεγάλος 'Ελληνας τραγουδιστής, Νίκος Μακρόπουλος θα εμφανιστεί για μια μοναδική συναυλία με το 17μελές σχήμα του από την Ελλάδα την Παρασκευή 16 Αυγούστου. Το πρόγραμμα συνεχίζει με την μουσική, παραδοσιακή περιδιάβαση του Λαογραφικού Όμιλου Λεμεσού.
Τον Σεπτέμβρη κλείνουν το πρόγραμμα η αστρο-παρατήρηση στο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο και ο χορός των αποδήμων Πάχνας.
Σχετικά
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
Μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης αυτή την Κυριακή στον Κάτω Δρυ
Ζωντανεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του Κάτω Δρυ
Ένα βιβλίο, μια καλή πράξη: Το παζαράκι που στηρίζει τα αδέσποτα
Παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου για καλό σκοπό στο Δασούδι
Λευκωσία – γιορταΖΕΙΣ: Αυτά τα Χριστούγεννα, ολόκληρη η πόλη γίνεται μια μεγάλη σκηνή
Η Λευκωσία ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να γεμίσει με φως, μουσική, χαμόγελα και δημιουργικότητα!