Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2024
Οι λάτρεις της μουσικής και των αριστοτεχνικών μελωδιών κορυφαίων μουσουργών έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν, καθώς τον Ιούλιο, το Αμφιθέατρο του Minthis resort θα φιλοξενηθούν δύο εξαιρετικές μουσικές βραδιές, που συνδυάζουν διάσημα αριστουργήματα με σύγχρονα αγαπημένα μουσικά έργα στο πιο όμορφο και ειδυλλιακό περιβάλλον.
Στις 5 Ιουλίου, το Αμφιθέατρο του Minthis resort θα υποδεχτεί τον λαμπρό βιολιστή Niklas Liepe και τον διάσημο πιανίστα Nils Liepe, καλλιτέχνες της Sony Music, καταξιωμένοι για τις εξαιρετικές ικανότητές τους και τη «λαμπρή αίσθηση του ήχου». Αυτό το επιτυχημένο δίδυμο υπόσχεται μια παράσταση που θα είναι ταυτόχρονα εκπληκτική και βαθιά συγκινητική. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει διαχρονικά αγαπημένα κομμάτια από το ρεπερτόριο του Μότσαρτ και του Μπετόβεν, μαζί με δεξιοτεχνικά showstoppers όπως η εμβληματική μουσική επένδυση του John Williams από τη Λίστα του Σίντλερ και τα καθηλωτικά Czardas του Vittorio Monti - κομμάτια που απαιτούν απίστευτη ικανότητα και ταλέντο για να εκτελεστούν άψογα.
Στις 12 Ιουλίου, η Raphaela Gromes, καλλιτέχνης της Sony Music από το 2016, θα ανέβει στη σκηνή. Η Gromes έχει λάβει την αναγνώριση των κριτικών και σημαντικά βραβεία, όπως το Βραβείο των Γερμανών Μουσικών Κριτικών, το Opus Klassik και το Diapason d'Or. Η Gromes έχει εμφανιστεί σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, όπως το Φεστιβάλ Μουσικής του Schleswig-Holstein, το Διεθνές Φεστιβάλ του Εδιμβούργου και το Elbphilharmonie.
Το πρόγραμμα της Gromes για τη βραδιά υπόσχεται ένα συναρπαστικό ταξίδι, με έργα μεγάλων μουσικών όπως ο Puccini και σύγχρονα κομμάτια, όπως το «No Time to Die» της Billie Eilish, μια συγκλονιστική μελωδία από την τελευταία ταινία του James Bond. Η τσελίστρια θα εμφανιστεί με τη συνοδεία πιάνου από τον Julian Riem.
Περιβάλλον που κόβει την ανάσα
Μέσα στα εκπληκτικά τοπία των βουνών του Τροόδους, το αμφιθέατρο του Minthis resort προσφέρει ένα απαράμιλλο σκηνικό για αυτές τις αποκλειστικές βραδιές. Ο υπαίθριος χώρος, που περιβάλλεται από πλούσιο πράσινο και πανοραμική θέα, ενισχύει τις μαγευτικές μελωδίες, καθιστώντας κάθε παράσταση μια πραγματικά προσωπική και μαγική εμπειρία κάτω από τα αστέρια. Αυτή η μαγευτική τοποθεσία, σε συνδυασμό με το παγκόσμιας κλάσης μουσικό ταλέντο, εξασφαλίζει μια αξέχαστη βραδιά για όλους τους παρευρισκόμενους.
Λεπτομέρειες των εκδηλώσεων:
Ημερομηνίες: 5 Ιουλίου & 12 Ιουλίου 2024
Ποτό καλωσορίσματος: 19:30
Ώρα έναρξης συναυλιών: 20:30
Τοποθεσία: Μinthis Resort, Τσάδα, Πάφος: https://maps.app.goo.gl/M8NzZBREz4j9DfjN6
Για αγορά εισιτηρίων: https://bit.ly/MusicEventTickets και ζήστε την εξαιρετική εμπειρία
Σχετικά

Σύγχρονη κυπριακή μουσική δωματίου με το κουαρτέτο εγχόρδων TratSik String Quartet
Έργα από πέντε νέους ταλαντούχους Κύπριους συνθέτες

Eurovision 2026: Αυτή είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τον 70ό επετειακό διαγωνισμό στην Αυστρία
Οι ημερομηνίες και το στάδιο διεξαγωγής του διαγωνισμού

Ο καλλιτέχνης που θα "ανοίξει" την συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στην Κύπρο
Άλλη μία μοναδική συναυλία του Σεπτέμβρη

Η Πάολα έρχεται για μία και μόνο εμφάνιση στο νησί μας
Ο Αύγουστος τελειώνει με την πιο εκρηκτική λαϊκή φωνή της Ελλάδας

Χρήστος Μενιδιάτης, Κέλλυ Κελεκίδου και Droulias Brothers για μία βραδιά στην Κύπρο
Εξασφάλισε τα εισιτήριά σου

PISSI & JUNIOR MI: Η Αγία Νάπα υποδέχεται την εκρηκτική ενέργεια του ανεπανάληπτου διδύμου
Ένα εκρηκτικό dance event με Afro, Deep & Melodic House

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Γιάννης Διονυσίου σε μία μεγάλη συναυλία στο χωριό!
Μεγάλη συναυλία στην Περιστερώνα εις μνήμην Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ

Οι Prospectus ανακοίνωσαν τα νέα δύο μέλη της μπάντας τους
Ο ντάμερ και ο τραγουδιστής που θα ενταχθούν στην ομάδα, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μεσημέρη


Τα 20 πιο μεγάλα live στα χωριά: Οι συναυλίες του φετινού Αυγούστου στην ορεινή Κύπρο
Όλες οι συναυλίες στα χωριά μας που δεν πρέπει να χάσεις τον φετινό Αύγουστο

Η Ευρυδίκη τραγουδά τον Δεκαπενταύγουστο στην Κύπρο
Ένα μουσικό live με τις επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας

Duo Immersio: Ρεσιτάλ πιάνου για τέσσερα χέρια
Μια ιδιαίτερη βραδιά μουσικής δωματίου με τους Mujie Yan και Δαυίδ Αναστασίου