Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ανακαλύψαμε μια πανέμορφη vintage ταράτσα στην καρδιά της Λευκωσίας

Το νέο roof garden της πρωτεύουσας πέρα από πανέμορφο είναι και... γκουρμέ

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2021

Το “Vintage Wine Bar & Bistro Nicosia” που έκανε την εμφάνισή του εδώ και μερικές μόλις εβομάδες στην καρδιά της πρωτεύουσας, θα κλέψει και τη δική σου καρδιά.... και παράλληλα θα δώσει μία νέα επιλογή εξοδου στην καλοκαιρινή πρωτεύουσα.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο wine bar διεθνούς επιπέδου, σε έναν στιλάτο χώρο μέσα στο ιστορικό κτίριο του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας (CVAR), αποθεώνει το καλό κρασί και σερβίρει νόστιμο bistrot food.

Παράλληλα, το “Vintage Wine Bar”, το οποίο βρίσκεται σε ένα πραγματικά μοναδικό σημείο στην καρδιά της Λευκωσίας, δημιούργησε μια άκρως ειδυλλιακή ταράτσα με εκπληκτική θέα και πολύ πράσινο, ώστε να προσδίδεται στο χώρο ένα μεσογειακό ταμπεραμέντο, που σε ταξιδεύει και σε αναζωογονεί.

Ο χώρος «ντύθηκε» με vintage στοιχεία, ώστε να συμβαδίζει και να εναρμονίζεται απόλυτα με τη γύρω περιοχή, ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της πόλης με ανάλογη αρχιτεκτονική. Η ταράτσα συνδυάζει λοιπόν την αρχοντιά και την κλάση του παλιού με πιο casual και φιλική ατμόσφαιρα.

Φαντάσου λοιπόν να γεύεσαι τις ευφάνταστες γαστρονομικές δημιουργίες του “Vintage Wine Bar & Bistro Nicosia” συνοδευόμενο φυσικά από τις πιο εκλεκτές ποικιλίες κρασιού και όλα αυτά σε έναν άκρως προσεγμένο και όμορφο χώρο με θέα την παλιά πόλης της Λευκωσίας… μαγεία!   

Πληρ. 22 333005. 

Φώτο: Papayiannaki Design Works

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close