Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2024
Η Ουαλή τραγουδίστρια, διάσημη για τη χαρακτηριστικά δυνατή και βραχνή φωνή της, εμφανίζεται στις 19 Ιουλίου στη Μαρίνα της Λάρνακας. Οι διοργανωτές αναγνωρίζοντας ότι η αρχική ημερομηνία (20 Ιουλίου) συνέπιπτε με την επέτειο της Εισβολής, προέβησαν στις απαραίτητες ρυθμίσεις και αλλαγές ώστε η εμφάνιση της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας στην Κύπρο γίνει μια μέρα νωρίτερα.
Η Μπόνι Τάιλερ έγινε γνωστή τη δεκαετία του ’80 και απέκτησε τη φήμη της μέσω της τότε σύγχρονης προσέγγισης της, στο είδος της pop rock, με μια πολύ πλούσια λίστα μεγάλων επιτυχιών όπως «It’s a Heartache», «Holding Out For A Hero» και φυσικά το θρυλικό και επιτυχημένο «Total Eclipse Of The Heart» το οποίο πούλησε πολλά εκατομμύρια αντίτυπα και σκαρφάλωσε στην κορυφή των μουσικών charts σε 6 χώρες.
Με μια καριέρα που πλέον μετρά πέντε δεκαετίες η Μπόνι Τάιλερ έχει καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή των charts στο Spotify και στο iTunes μέχρι και σήμερα, καταγράφοντας πωλήσεις και αντίτυπα που μετρούν μέχρι και 20 εκατομμύρια ανά τον κόσμο. Στις 19 Απριλίου 2024 κυκλοφόρησε το τρίτο της ζωντανό άλμπουμ με τίτλο «In Berlin» από την earMUSIC. Ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο πλαίσιο της περιοδείας «Between the Earth and the Stars Live» στο Admiralspalast στο Βερολίνο στις 8 Μαΐου 2019.
Η εμφάνιση στην Κύπρο εντάσσεται στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής περιοδείας της η οποία έχει μεταξύ άλλων σταθμούς τη Στοκχόλμη, το Βερολίνο, το Λονδίνο, το Δουβλίνο, τη Γενεύη, τη Λισαβόνα και τη Βαρσοβία.
Τη συναυλία στην Κύπρο ανοίγει η κυπριακής καταγωγής μουσικός Elrose και υπόσχονται από κοινού μια αξέχαστη νύχτα, το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουλίου.
Οι πύλες ανοίγουν στις 7.30μ.μ. Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται από το ticketmaster.com και οι τιμές ποικίλουν από €50 στις απλές θέσεις μέχρι και €150 στα Vip τραπέζια.
Σχετικά

Το Grecophilia επιστρέφει στη Λευκωσία με το πιο αγαπημένο του concept
Μετά από τις sold out συγκεντρώσεις παραθαλάσσια αλλά και σε ύψωμα

Δωρεάν παραδοσιακά προϊόντα και κυπριακά ποτά με μουσική από τον Στέφανο Πελεκανή
Μία ξεχωριστή εκδήλωση με μουσική, γεύσεις και κυπριακά ήθη

Η Ισπανία αποφασίζει επίσημα την απόσυρση από τη Eurovision 2026 αν συμμετάσχει το Ισραήλ
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Δεκέμβριο, όταν η EBU θα αποφασίσει αν το Ισραήλ θα παραμείνει ή θα αποκλειστεί

Η Δέσποινα Βανδή ξεσηκώνει απόψε την Πανεπιστημιούπολη
Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ετοιμάζεται να τραγουδήσει «Όσα Αγαπάει» στη Λευκωσία

Μπουζούκια Αθήνα 2025-2026: Τα καλύτερα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα έρχονται
Διασκέδαση με αγαπημένους μας καλλιτέχνες στην ελληνική πρωτεύουσα

«Μουσική στην πόλη»: Μια μοναδική μουσική εμπειρία στην καρδιά της Λευκωσίας
Πλάι στα φωτισμένα ενετικά τείχη

Η εκρηκτική Λένα Ζευγαρά έρχεται στην Κύπρο για μία μοναδική βραδιά
Με αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες

Ο αυτοδίδακτος τραγουδοποιός Παναγιώτης Λοΐζου στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025
Ο γυμναστής που έγινε μουσικός, μαθαίνοντας μόνος του να παίζει κιθάρα και λαούτο

Δημήτρης Μεσημέρης: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία του στην Λευκωσία
Μας παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «ΤΙΚ ΤΑΚ»,

Διπλή αποθέωση για την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο με πάνω από 130.000 θεατές [ΒΙΝΤΕΟ]
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη sold out συναυλία

Ο Λιούις Καπάλντι επιστρέφει στις μεγάλες σκηνές μετά τη μάχη με το σύνδρομο Τουρέτ
Η συγκινητική στιγμή στο Γκλάστονμπερι το 2023

STARLIGHT 1: Δύο διεθνούς φήμης καλλιτέχνες έρχονται στην Κύπρο
Ο βιολιστής και μαέστρος Thomas Zehetmair και η λαμπρή βιολίστα Ruth Killius