Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2024
Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στη Δορά, θα γευτούμε παράδοση, σε ένα μεγάλο, ζωντανό Φεστιβάλ με γαστρονομικά ταξίδια σε παραδοσιακές γεύσεις.
Αν θέλετε να επιστρέψετε στο παρελθόν, να γευτείτε λίγο από παράδοση, με μουσική, καλούς φίλους και μπόλικες παραδοσιακές γεύσεις, αφήστε τον καναπέ σας και επισκεφτείτε τη Δορά την Κυριακή 26 Μαΐου 2024.
Το Φεστιβάλ «Ανά-Βιώματα» έχει καθιερωθεί και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά τοπικά φεστιβάλ των Κρασοχωριών Λεμεσού αλλά και ολόκληρης της Κύπρου, είναι ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Ο αυθεντικός παραδοσιακός χαρακτήρας του φεστιβάλ φέρνει σε επαφή τη νέα γενιά με την παλαιότερη, αναβιώνοντας την παράδοση.
Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και διάφορα βιωματικά εργαστήρια. Θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο ζύμωμα και στην παρασκευή ψωμιού, να εξερευνήσουν τα διάφορα περίπτερα του φεστιβάλ και να γευτούν πολλά προϊόντα παράγωγα του αμπελιού και του γάλακτος και να συμμετάσχουν σε πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσελκύσει ντόπιους και ξένους επισκέπτες καθώς επίσης και να διατηρήσει την παράδοση του τόπου και της Κοινότητάς.
>> Κυριακή 26 Μαΐου, Δορά, επ. Λεμεσού, 10.00-18.00.
Σχετικά
Claytopia, το μοναδικό φεστιβάλ στην Κύπρο αφιερωμένο στην κεραμική, επιστρέφει
Για μία μέρα, στις 13 Δεκεμβρίου, στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Άφθονη ζιβανία, παραδοσιακή μουσική, χορός, ζεστός παλουζές, κρασί κ.ά. στην πλατεία
Το ΕΡΜΗΣ ΦΕΣΤ ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΕΝΤΙΣΙΟΝ στήνει "Τα Καζάνια" στην καρδιά της Αραδίππου
Το φεστιβάλ ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ επιστρέφει κι απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για το 2026
Η διοργάνωση του 2026 έχω ως θεματική της το Μεταίχμιο: ανάμεσα σε κόσμους, ταυτότητες και μεταμορφώσεις
12th Cyprus Jazz & World Music Showcase 2025: Πρόγραμμα και παράλληλες εκδηλώσεις
Το φεστιβάλ παρουσιάζει μια σφαιρική και δυναμική εικόνα της σύγχρονης κυπριακής μουσικής δημιουργίας
Και φέτος θα πάμε στο Φεστιβάλ Σούπας (που ανακοίνωσε ημερομηνία)
Το Φεστιβάλ που έρχεται και φέτος τον Δεκέμβριο για να μας ζεστάνει
Μεσαιωνικό Φεστιβάλ με παραμύθια, γευσιγνωσία Κουμανταρίας, εργαστήρι και παραστάσεις
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το 3ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Κουρίου, που θα λάβει χώρα στο Κάστρο Κολοσσίου, με τίτλο «Η Μεγάλη Κουμανταρία της Κύπρου»
Στη Λευκωσία θα στηθεί ένα διήμερο (εναλλακτικό) Φεστιβάλ Βιβλίου
Το 1ο Εναλλακτικό Φεστιβάλ Βιβλίου Λευκωσίας είναι γεγονός
Το 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Λαογραφίας «βγαίνει» στους δρόμους και τις πλατείες της Πάφου
Το Δίκτυο Πάφου – Αδελφοποιημένων Πόλεων της Ελλάδος επαναδραστηριοποιείται με μια εκδήλωση πολιτισμικής αυτογνωσίας και ενδυνάμωσης
Το Larnaca "Christmas Market" 2025 επιστρέφει
Street Food, καλλιτεχνικό πρόγραμμα, χριστουγενιάτικα προϊόντα και πολλά αλλά, στην υπέροχη και ζέστη πλατεία Ζουχουρί, στο κέντρο της Λάρνακας
Οι αρχιμάγειρες μάς προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό Street Food Festival γεμάτο γεύσεις, μουσική και αγάπη!
Street Food Festival 2, στην πλατεία Παραλιμνίου, για καλό σκοπό
Το Διάστημα… κατεβαίνει στην πόλη!
Space Science Street Festival στη Λευκωσία – μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στο Διάστημα
Ένα διήμερο Food Festival, σε έναν γιορτινό χώρο γεμάτο μουσική, δράσεις και εκπλήξεις
Πάνω από 20 διαφορετικές κουζίνες, από street food προτάσεις μέχρι fine dining, family-friendly ζώνες και δραστηριότητες για παιδιά, 2 μουσικές σκηνές με live acts και DJ sets κ.ά.