Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2024
Το Pet and Family Fun Day, o θεσμός που δημιουργήθηκε πριν από 10 χρόνια από το Δίκτυο Εθελοντών ΛευκωσιάΖΩ και το Δήμο Λευκωσίας, επανέρχεται στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας και το Δημοτικό Θεάτρο Λευκωσίας την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 από τις 10:30πμ μέχρι τις 6:00μμ.
Σκοπός της σειράς δράσεων είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τα δικαιώματα των ζώων και η ενίσχυση της προσπάθειας των καταφυγίων για την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων. Η Πρόεδρος του Δικτύου Εθελοντών ΛευκωσιάΖΩ Λεώνη Ορφανίδου σε δήλωση της αναφέρει ότι οι «…μέσα από το φετινό Pet and Family Fun Day ΛευκωσιάZOYME στέλνοντας μήνυμα σεβασμού και αγάπης για τους τετράποδους φίλους μας».
Οι εθελόντριες του ΛευκωσιάΖΩ έχουν οργανώσει δράσεις για όλη την οικογένεια, μια μέρα γεμάτη μουσική, κινηματογράφο, παιδικές δραστηριότητες, διαγωνισμούς, επιδείξεις, υιοθεσίες ζώων και πολλά άλλα.
Το Pet and Family Fun Day 2024 ξεκινά στις 10:30 πμ με την προβολή της ταινίας «Λάσσι γύρνα σπίτι» στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Το πολυαγαπημένο κόλεϊ που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, με μια ακόμη υπέροχη και διασκεδαστική ιστορία φιλίας και αφοσίωσης που θα ζεστάνει τις καρδιές μας.
Στο χώρο του Δημοτικού Κήπου Λευκωσίας (πίσω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων) θα υπάρχουν δραστηριότητες για μικρούς, μεγάλους αλλά και για τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Θα περιλαμβάνουν ποδόσφαιρο, βαρκάδα στον κήπο για παιδιά, παιδότοπο, αφήγηση παραμυθιών, φαγητά, ποτά, γιόγκα για μικρούς και μεγάλους, αρένα σκύλων με διαγωνισμούς και επιδείξεις, φουσκωτά παιχνίδια, ταχυδακτυλουργό, photobooth, παρέλαση σκύλων για υιοθεσία, κ.ά.
Το αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και το facebook του Δήμου Λευκωσίας.
Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη.
-
Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας
26 Μαΐου 2024
Σχετικά
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
Μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης αυτή την Κυριακή στον Κάτω Δρυ
Ζωντανεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του Κάτω Δρυ
Ένα βιβλίο, μια καλή πράξη: Το παζαράκι που στηρίζει τα αδέσποτα
Παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου για καλό σκοπό στο Δασούδι
Λευκωσία – γιορταΖΕΙΣ: Αυτά τα Χριστούγεννα, ολόκληρη η πόλη γίνεται μια μεγάλη σκηνή
Η Λευκωσία ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να γεμίσει με φως, μουσική, χαμόγελα και δημιουργικότητα!