Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2024
Το Θέατρο Ριάλτο γιορτάζει 25 χρόνια πολιτισμού και σας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα και μουσική.
Η σκηνή του Ριάλτο θα πλημμυρίσει με τις μελωδίες του σπουδαίου καλλιτέχνη Σταμάτη Κραουνάκη και των εκλεκτών συνεργατών του: Δημήτρη Ανδρεάδη (πιάνο και πλήκτρα), Νίκου Κατσίκη (μπουζούκι) και Λάμπρου Παπανικολάου (κοντραμπάσο).
Η βραδιά θα ξεκινήσει με το σύνολο πνευστών Krama Brass Band το οποίο αποτελείται από νέους Κύπριους δημιουργούς. Το μουσικό σχήμα, ιδρύθηκε το 2023 από τους ταλαντούχους Κύπριους μουσικούς Ανδρέα Θεοχάρους και Νικόλα Γεωργίου. Συνδυάζει πνευστά, κιθάρα και τύμπανα και προσφέρει ένα μοναδικό ηχητικό κράμα από την Μεσογειακών και την Δύση.
Μουσικοί Krama Brass Band:
Νικόλας Γεωργίου: Άλτο Σαξόφωνο
Μάριος Χαραλάμπους: Τενόρο Σαξόφωνο
Γιώργος Ελ Χάπερ: Τρομπέτα
Ραφαήλ Ορφανίδης: Τρομπέτα
Βαγγέλης Δρουλίσκος: Τρομπόνι
Αλέξανδρος Αδάμ: Κιθάρα
Ανδρέας Θεοχάρους: Τούμπα
Νικόλας Τσαγγάρης: Κρουστά
Μήνυμα Σταμάτη Κραουνάκη: "Το Θέατρο Ριάλτο αποτελεί για μένα έναν φάρο φωτός και έμπνευσης. Είναι μια ζεστή αγκαλιά που μου θυμίζει τα πρώτα βήματα στην Κύπρο. Με μεγάλη τιμή συμμετέχω στον εορτασμό των 25 χρόνων λειτουργίας του. Ευχαριστώ από καρδιάς τη Γεωργία Ντέτσερ για την αμέριστη στήριξή της, και εύχομαι στον νέο διευθυντή κάθε επιτυχία στο έργο του. Ανυπομονώ να τραγουδήσουμε μαζί και να χαρίσουμε μια αξέχαστη βραδιά!"
Μεγάλοι Χορηγοί: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, MEDOCHEMIE, ISLAND OIL, ATLAS PATOU
Χορηγοί Επικοινωνίας: 101.1 ΔΙΕΣΗ ΚΥΠΡΟΣ, CHECK IN CYPRUS, ΡΙΚ, ΚΑΝΑΛΙ 6, LIMASSOL TODAY
Υποστηρικτές: Nasia Demetriou, IN PRIMA LTD
25 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΡΙΑΛΤΟ
Η ξεχωριστή συναυλία με τον αγαπημένο Σταμάτη Κραουνάκη και τους συνεργάτες του, την οποία θα ανοίξει το σύνολο πνευστών Krama Brass Band, προσφέρεται από το Θέατρο Ριάλτο σε συμβολική τιμή, ως μια μικρή ανταπόδοση προς τους θεατές του για τα 25 χρόνια λειτουργίας του.
Εισιτήρια: €12 / €10
E-ticket : www.rialto.com.cy ή καλέστε στο τηλέφωνο του θεάτρου στο 77777745 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00- 15:00)
Σχετικά
Τα Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών: Ένα πρωτοποριακό ραδιοφωνικό–μουσικό live
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα τρία live του Γενάρη
Eurovision 2026 Ελλάδα: Κλείδωσε η ημερομηνία για τον εθνικό τελικό της χώρας
Ποιος θα εκπροσωπήσει άραγε φέτος την Ελλάδα
«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»: Μία μοναδική συναυλία με ζωντανή μουσική, 100μελή χορωδία και ηθοποιούς
μοναδική διασκευή και αφήγηση στα Ελληνικά του γνωστού παραμυθιού, για καλό σκοπό
Eurovision 2026 Ελλάδα: Στις 4 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 28 φιναλίστ
Η ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει από την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
Η πιο cool ελληνική μπάντα κατεβαίνει Λευκωσία τις γιορτές
Ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, τους INCO, έρχονται Κύπρο
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται τις γιορτές στη Λευκωσία
Μία ανεβαστική εμφάνιση, με πολλές επιτυχίες
Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής
Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο «Λακούβα» με μία εμφάνιση στη Λευκωσία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία με Κωστή Μαραβέγια στη Λευκωσία
Ζούμε τον πιο γιορτινό ρυθμό των Χριστουγέννων με live μουσική, χορό και μαγεία για μικρούς και μεγάλους
Dani Gambino: Βάζει φωτιά στις γιορτές! Η πιο εκρηκτική συναυλία στην Κύπρο την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου!
Οι Γιαγκίνηδες θα στήσουν μία μεγάλη (λαϊκορεμπέτικη) γιορτή στην Αγία Βαρβάρα
Το πιο φρέσκο ρεμπετολαϊκό σχήμα, έρχεται Κύπρο
Eurovision 2026: Αυτές είναι οι 35 χώρες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό
Η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης - Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό συμμετοχών στην ιστορία του διαγωνισμού