Ένα από τα πιο δύσκολα και πιο εντυπωσιακά μονοπάτια της Κύπρου, σε εικόνες!

H ομάδα Cyprus From Air μάς μετάφέρει εικόνες κι εντυπώσεις από (προηγούμενη) πεζοπορία στο Τρόοδος και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγ. Νικολάου της Στέγης στην Κακοπετριά, προϊδεάζοντάς μας για τις επερχόμενές της εκδηλώσεις. Άλλωστε μάς έχει συνηθίσει σε εικόνες απείρου κάλλους... από την κυπριακή φύση! 


"Κακοπετριά Άγιος Νικόλαος Στέγης... Ένα από τα πιο δύσκολα και πιο εντυπωσιακά μονοπάτια της Κύπρου.

Σε μια περιοχή του Τροόδους που δεν βλέπεις τίποτε φτιαγμένο από ανθρώπινο χέρι. Οι ανηφορικές διαδρομές ξεχνιούνται βλέποντας  τα πανέμορφα τοπία και ακούγοντας τον ήχο του ποταμού που συνοδεύει όλη τη διαδρομή. Ακατάλληλο για άτομα που δεν μαγεύονται από την ομορφιά της φύσης. Να ετοιμάζεστε... οι  ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα...  

Η δασική διαδρομή ξεκινά δίπλα από την πηγή του ποταμού Καρκώτη και ακολουθεί τη φυσικού κάλλους κοιλάδα του ποταμού, προσπερνώντας το εγκαταλελειμμένο ορυχείο χρωμίου και καταλήγει στη εκκλησία του 12ου αιώνα του Αγίου Νικολάου της Στέγης με τις υπέροχες αγιογραφίες της, η οποία είναι χαρακτηρισμένη από την UNESCO ως μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς".

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31