Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2024
Ο Νικόλας Σταυρίδης είναι ο «Mr Nick», παρκάρει το καραβάνι του σε εκδηλώσεις και άλλες διοργανώσεις, και σε περιμένει για να απολαύσεις τα εξαιρετικά -όπως λένε- burger.
Η ιδέα ξεκίνησε το 2020, θέλοντας να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη διοργάνωση εκδηλώσεων για φαγητό της ώρας. Πιο συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος ο Νικόλας αναφέρει σε συνέντευξή του, "Ακούγαμε πάντα τις συμβουλές των καλεσμένων στους χώρους όπου παρείχαμε τις υπηρεσίες μας (σ.σ. ασφάλειας και υγείας) και ένα μεγάλο ποσοστό παραπονιόταν, γιατί δεν υπήρχε καλό φαγητό της ώρας που να ψήνεται εκείνη την ώρα. Το 2020, λοιπόν, αρπάξαμε την ευκαιρία ανασταίνοντας ένα καραβάνι του οποίου η ζωή έμοιαζε να τελειώνει. Το καραβάνι ήταν σε άθλια κατάσταση. Επενδύσαμε για να το ξαναφτιάξουμε και να ανακτήσουμε τις άδειες λειτουργίας του. Ακολούθως, το αναδιαμορφώσαμε σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας μας. Πλέον, το καραβάνι είναι αυτόνομο.
Το καραβάνι τους λοιπόν, ονόματι Mr Nick street food προς το παρόν δεν έχει σταθερό πόστο αλλά παρκάρει κατόπιν αιτήματος από διοργανωτές ή και αναξάρτητους πελάτες, και σερβίρει burger με πατάτες!
Αυθεντικό και φρεσκότατο burger, έτοιμο να φαγωθεί. Στο μενού του, θα βρεις ένα μόνο burger το οποίο θα "χτίσεις" όπως εσύ θέλεις, σύμφωνα με τις δικές σου προτιμήσεις. Θα βάλεις τυρί, αβγό, καραμελωμένα, ντομάτα, ξιδάτα και φυσικά θα επιλέξεις και το sauce της αρεσκείας σου (επιλέγοντας ανάμεσα και στο διάσημο Mr. Nick sauce!). Επιπλέον, εντός των ημερών θα ετοιμάσουν και ένα veggie burger, για να ικανοποιήσουν τους φίλους της υγιεινής διατροφής!
Οι δε πατάτες που το συνοδεύουν είναι φρέσκες και κομμένες εκείνη την ώρα, προσφέροντας στον πελάτη την πολυτέλεια να βλέπει τόσο την προετοιμασία όσο και το ψήσιμο. Τα πάντα γίνονται μπροστά στα μάτια τους, από την αρχή ως το τέλος.
Το επόμενο ραντεβού με τον Mr. Nick θα δοθεί στις 20 Απριλίου στο εργοστάσιο της ΕΤΚΟ στην οδό Τσιφλικούδια 31 στη Λεμεσό, από τις 18.00-24.00.
Ενώ στην ατζέντα του βρίσκεται ήδη και το Reflect Festival.
Αν λοιπόν τύχει να τον δεις σε κάποιο event, προτείνουμε να τον δοκιμάσεις!
Πληρ. 99 751972.
Σχετικά
Τίτλοι τέλους για το SŌNHE στη Λευκωσία
Το “SŌNHE Gone Dirty” φέρνει νέα late-night εμπειρία
Μεζεδάκια στην αυλή, σε 6 νόστιμες ταβέρνες της Λεμεσού
Ετοιμάσου για παρεΐστικες βραδιές κάτω από τα αστέρια
Ο Chef Nobu Matsuhisa επιστρέφει στην Κύπρο!
Στο εστιατόριο σήμα κατατεθέν του νησιού και must visit για κάθε επισκέπτη
Ένα ξεχωριστό four hands dinner στο ατμοσφαιρικό Ristorante Bacco
Η συνάντηση των δύο σεφ υπόσχεται ένα ταξίδι στις σύγχρονες ιταλικές γεύσεις
Το True Heart Café, το πρώτο καφέ, που λειτουργεί από νέους με αυτισμό, άνοιξε τις πόρτες του
Η Κύπρος αποκτά την πρώτη κοινωνική επιχείρηση - Η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Κλέα Παπαέλληνα εγκαινίασε το True Heart Café
Το εστιατόριο στο 10o όροφο, με τη συγκλονιστική θέα, κατεβάζει ρολά
Και ρίχνει αυλαία με ένα closing party που θα γράψει ιστορία στη Λεμεσό
Η κυπριακή ταβέρνα στο χωριό που ετοιμάζει ένα δυνατό steak night
Η έξοδος που αξίζει να κανονίσεις με την παρέα σου
Ένα νέο καλοκαιρινό μενού κλείνει μέσα του τις πιο ξεχωριστές γεύσεις της Μεσογείου
Το “Παντοπωλείο – Καλή Όρεξη” υποδέχεται το καλοκαίρι με νέες προσθήκες στο Μενού
Νέο κατάστημα Kawacom’s στην Ορόκλινη – Το 29ο σημείο της αλυσίδας
Ένας σύγχρονος και φιλόξενος χώρος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της καθημερινότητας.
Το Fogo BBQ στήνει ξανά τη φουκού του στο πιο ψηλό σημείο της Κύπρου
Για δύο μέρες μόνο θα ψήνει steaks και burgers
Κλείνει γνωστό στέκι της Αγίας Νάπας, μετά από 30 χρόνια
Ένα από τα πιο γνωστά θεματικά cafe/restaurant της Αγίας Νάπας, ολοκληρώνει τον κύκλο του αποχαιρετώντας το κοινό του