Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

O Νικόλας είναι ο «Mr Nick» και (όσοι τον δοκίμασαν, λένε ότι) φτιάχνει τα πιο νόστιμα burger

Ένα νόστιμο καραβάνι, σερβίρει burger με πατάτες, όλα φτιαγμένα της ώρας!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2024

Ο Νικόλας Σταυρίδης είναι ο «Mr Nick», παρκάρει το καραβάνι του σε εκδηλώσεις και άλλες διοργανώσεις, και σε περιμένει για να απολαύσεις τα εξαιρετικά -όπως λένε- burger.

Η ιδέα ξεκίνησε το 2020, θέλοντας να καλύψουν το κενό που υπήρχε στη διοργάνωση εκδηλώσεων για φαγητό της ώρας. Πιο συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος ο Νικόλας αναφέρει σε συνέντευξή του, "Ακούγαμε πάντα τις συμβουλές των καλεσμένων στους χώρους όπου παρείχαμε τις υπηρεσίες μας (σ.σ. ασφάλειας και υγείας) και ένα μεγάλο ποσοστό παραπονιόταν, γιατί δεν υπήρχε καλό φαγητό της ώρας που να ψήνεται εκείνη την ώρα. Το 2020, λοιπόν, αρπάξαμε την ευκαιρία ανασταίνοντας ένα καραβάνι του οποίου η ζωή έμοιαζε να τελειώνει. Το καραβάνι ήταν σε άθλια κατάσταση. Επενδύσαμε για να το ξαναφτιάξουμε και να ανακτήσουμε τις άδειες λειτουργίας του. Ακολούθως, το αναδιαμορφώσαμε σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας μας. Πλέον, το καραβάνι είναι αυτόνομο.

Το καραβάνι τους λοιπόν, ονόματι Mr Nick street food προς το παρόν δεν έχει σταθερό πόστο αλλά παρκάρει κατόπιν αιτήματος από διοργανωτές ή και αναξάρτητους πελάτες, και σερβίρει burger με πατάτες!

Αυθεντικό και φρεσκότατο burger, έτοιμο να φαγωθεί. Στο μενού του, θα βρεις ένα μόνο burger το οποίο θα "χτίσεις" όπως εσύ θέλεις, σύμφωνα με τις δικές σου προτιμήσεις. Θα βάλεις τυρί, αβγό, καραμελωμένα, ντομάτα, ξιδάτα και φυσικά θα επιλέξεις και το sauce της αρεσκείας σου (επιλέγοντας ανάμεσα και στο διάσημο Mr. Nick sauce!). Επιπλέον, εντός των ημερών θα ετοιμάσουν και ένα veggie burger, για να ικανοποιήσουν τους φίλους της υγιεινής διατροφής!

Οι δε πατάτες που το συνοδεύουν είναι φρέσκες και κομμένες εκείνη την ώρα, προσφέροντας στον πελάτη την πολυτέλεια να βλέπει τόσο την προετοιμασία όσο και το ψήσιμο. Τα πάντα γίνονται μπροστά στα μάτια τους, από την αρχή ως το τέλος.

Το επόμενο ραντεβού με τον Mr. Nick θα δοθεί στις 20 Απριλίου στο εργοστάσιο της ΕΤΚΟ στην οδό Τσιφλικούδια 31 στη Λεμεσό, από τις 18.00-24.00.

Ενώ στην ατζέντα του βρίσκεται ήδη και το Reflect Festival.

Αν λοιπόν τύχει να τον δεις σε κάποιο event, προτείνουμε να τον δοκιμάσεις!

Πληρ. 99 751972.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close