Cinema: Τα Καλύτερα

"Lupin III: The Castle of Cagliostro"

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Iάπωνα μάγου του animation, Hayao Miyazaki

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2024

Στη δύση της καριέρας του, η τελευταία και σπουδαιότερη περιπέτεια του αρχικλέφτη Lupin του Τρίτου δεν πήγε καλά. Αντί για σακούλες γεμάτες λεφτά από το εθνικό καζίνο, έκλεψε υψηλής ποιότητας πλαστά χαρτονομίσματα!

Μαζί με τον συνεργάτη του στο έγκλημα Jigen, ο Lupen κατευθύνεται στο απομακρυσμένο Ευρωπαϊκό Έθνος του Cagliostro για να πάρει εκδίκηση. Δεν πάνε όμως όλα όπως τα είχαν προγραμματίσει, και οι δυο τους συναντούν την Clarisse, μια δεσποσύνη σε κίνδυνο που αναγκάζεται να παντρευτεί τον απαίσιο κόμη Cagliostro παρά τη θέλησή της.

Η σωτηρία της δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς ο Lupen και ο Jigen-μαζί με την πρώην κοπέλα του Lupen, Fujiko και τον ξιφομάχο Goemon- θα πρέπει να περάσουν από ένα κάστρο γεμάτο παγίδες, ένα θανατηφόρο μπουντρούμι και έναν στρατό επαγγελματιών δολοφόνων!

Μπορεί ο Lupen να σώσει το κορίτσι, να γλυτώσει από τον ορκισμένο διώκτη του, επιθεωρητή Zenigata, και να αποκαλύψει τους μυστικούς θησαυρούς του Κάστρου του Cagliostro;

Το "Lupin III: The Castle of Cagliostro" (1979) είναι η πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία του Iάπωνα μάγου του animation, Hayao Miyazaki βασισμένο στο επιτυχημένο ομότιτλο manga και anime του Monkey Punch.

Θυμίζουμε ότι ο Miyazaki κέρδισε φέτος το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Animation για το "The Boy and the Heron" σε ηλικία 83 ετών.

Rio Limassol: ΣΚ 15.10

Rio Premier: ΣΚ 13.15

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close