Cine News

«Joker: Folie à Deux»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας με πρωταγωνιστές τους Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga

Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2024

«Αυτό που ο κόσμος έχει ανάγκη τώρα είναι αγάπη», είναι το μήνυμα που στέλνουν ο Joker του Χοακίν Φίνιξ και η Χάρλεϊ Κουίν της Lady Gaga, στο πρώτο τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux».

Ο Χοακίν Φίνιξ επαναλαμβάνει το ρόλο του στο Joker ως Arthur Fleck (που αργότερα θα γίνει ο διαβόητος εχθρός του Batman) και συνωμοτεί με τη Lady Gaga ως την εξίσου διεστραμμένη Harley Quinn.

Τα σκοτεινά και ζοφερά πλάνα ξεκινούν στο Άσυλο του Άρκαμ - όπου ο Τζόκερ είναι κλειδωμένος στο τέλος της πρώτης ταινίας - καθώς ο Άρθουρ Φλεκ έχει μια διαταραγμένη "χαριτωμένη συνάντηση" με έναν άλλο ασθενή, τη Χάρλεϊ Κουίν. Μετά την τυχαία συνάντηση, σχεδιάζουν να βγουν από τα ζουρλομανδύα τους και να αναμετρηθούν με τον κόσμο. Αυτό τους φέρνει στους δρόμους του Γκόθαμ.

«Δεν είμαι κανένας. Δεν έχω κάνει τίποτα στη ζωή μου όπως εσύ», λέει στον Τζόκερ η Χάρλεϊ Κουίν. Η πρώτη γεύση της ταινίας του Τοντ Φίλιπς δεν αποκαλύπτει πολλά παραπάνω για την πλοκή –για την οποία έτσι κι αλλιώς ελάχιστα έχουν διαρρεύσει– πέραν του γεγονότος ότι ο νέος Joker θα έχει πολλά στοιχεία μιούζικαλ.

Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου, ακριβώς δηλαδή πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου υπερεπιτυχημένου φιλμ. Το "Joker" έγινε ένα τεράστιο μπλοκμπάστερ με 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, η πρώτη R-rated ταινία που ξεπέρασε το όριο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας, και κέρδισε δύο βραβεία (Phoenix για τον καλύτερο ηθοποιό και Hildur Guðnadóttir για την πρωτότυπη μουσική).

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close