Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2024
Στα Kawacom's απολαμβάνουμε πολύ καλό καφέ και πιο συγκεκριμένα 100% Arabica καφέ, απευθείας από τη Βραζιλία και τη διάσημη φάρμα καφέ, Ipanema. Εξ ου και δεν είναι καθόλου τυχαίο που το brand βρίσκεται ψηλά στις επιλογές των καταναλωτών που μπορούν να χαρακτηριστούν λάτρεις του καλού και ποιοτικού καφέ.
Μάλιστα, πρόσφατα, η αλυσίδα που μετρά 22 καταστήματα στην Κύπρο, επανασυστήθηκε στους καταναλωτές με μία ολότελα νέα φιλοσοφία και μία πολύ φρέσκια και σύγχρονη εικόνα στα μαγαζιά της, σερβίροντας ωστόσο το ίδιο χαρμάνι καλoύ και ποιοτικού καφέ. Εκτός από καλό καφέ, στα Kawacom's θα βρεις και φρέσκα σνακ, πεντανόστιμα σάντουιτς αλλά και αρωματικά blends εξωτικών τσαγιών.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι με αυτήν την αλλαγή, τα Kawacom's, εξέλιξαν μια πραγματικά διαφορετική κουλτούρα καφέ και όλα δείχνουν ότι και φέτος την άνοιξη θα την περάσουμε με καφέ στα αγαπημένα μας Kawacom's, τα οποία μάλιστα συμπληρώνουν 10 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας και προσφοράς καλού καφέ!
Η αλυσίδα γιορτάζει τα 10χρονά της...
Η κυπριακή αλυσίδα καφέ Kawacom's, λοιπόν, φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κύπρο και θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό της που καθημερινά επιλέγει, εμπιστεύεται και στηρίζει το brand, γιορτάζει χαρίζοντας πλούσια δώρα.
Με αφορμή λοιπόν τα 10χρονα της αλυσίδας και τη λειτουργία των 22 καταστημάτων της, δίνει την ευκαιρία σε 22 νικητές να κερδίσουν από μια συλλεκτική μηχανή Κawacom’s μαζί με 10 πακέτα κάψουλες Ιpanema Espresso, για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ κι από το σπίτι.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε Facebook και Instagram. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 11 έως 21 Απριλίου 2024.
Δωρεάν καφές για μία ολόκληρη μέρα!
Οι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με ένα διαφορετικό πάρτι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στο κατάστημα Kawacom’s της Διαγόρου στη Λευκωσία, όπου θα προσφέρεται καφές από τις 08:00 μέχρι και τις 14:00, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό Adoption Day, στο πλαίσιο του οποίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν το Simba Animal Aid.
Σχετικά
Τίτλοι τέλους για το SŌNHE στη Λευκωσία
Το “SŌNHE Gone Dirty” φέρνει νέα late-night εμπειρία
Μεζεδάκια στην αυλή, σε 6 νόστιμες ταβέρνες της Λεμεσού
Ετοιμάσου για παρεΐστικες βραδιές κάτω από τα αστέρια
Ο Chef Nobu Matsuhisa επιστρέφει στην Κύπρο!
Στο εστιατόριο σήμα κατατεθέν του νησιού και must visit για κάθε επισκέπτη
Ένα ξεχωριστό four hands dinner στο ατμοσφαιρικό Ristorante Bacco
Η συνάντηση των δύο σεφ υπόσχεται ένα ταξίδι στις σύγχρονες ιταλικές γεύσεις
Το True Heart Café, το πρώτο καφέ, που λειτουργεί από νέους με αυτισμό, άνοιξε τις πόρτες του
Η Κύπρος αποκτά την πρώτη κοινωνική επιχείρηση - Η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Κλέα Παπαέλληνα εγκαινίασε το True Heart Café
Το εστιατόριο στο 10o όροφο, με τη συγκλονιστική θέα, κατεβάζει ρολά
Και ρίχνει αυλαία με ένα closing party που θα γράψει ιστορία στη Λεμεσό
Η κυπριακή ταβέρνα στο χωριό που ετοιμάζει ένα δυνατό steak night
Η έξοδος που αξίζει να κανονίσεις με την παρέα σου
Ένα νέο καλοκαιρινό μενού κλείνει μέσα του τις πιο ξεχωριστές γεύσεις της Μεσογείου
Το “Παντοπωλείο – Καλή Όρεξη” υποδέχεται το καλοκαίρι με νέες προσθήκες στο Μενού
Νέο κατάστημα Kawacom’s στην Ορόκλινη – Το 29ο σημείο της αλυσίδας
Ένας σύγχρονος και φιλόξενος χώρος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της καθημερινότητας.
Το Fogo BBQ στήνει ξανά τη φουκού του στο πιο ψηλό σημείο της Κύπρου
Για δύο μέρες μόνο θα ψήνει steaks και burgers
Κλείνει γνωστό στέκι της Αγίας Νάπας, μετά από 30 χρόνια
Ένα από τα πιο γνωστά θεματικά cafe/restaurant της Αγίας Νάπας, ολοκληρώνει τον κύκλο του αποχαιρετώντας το κοινό του