31 March 2024
Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο βραβευμένος σεφ Χριστόδουλος Θεοφάνους "συμπράττει" με το Salt & Fire

Το Οινοποιείο Τσιάκκας φιλοξενεί το event «Awakening Vol.2».

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου 2024

Καθώς η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει αλλά ο καιρός παραμένει ακόμα δροσερός, το Οινοποείο Τσιάκκας σε συνεργασία με τον βραβευμένο σεφ Χριστόδουλο Θεοφάνους και το εστιατόριο Salt & Fire μας προσκαλούμε να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία της έναρξης της μαγικής αφύπνισης του αμπελώνα στο Οινοποιείο Τσιάκκας στο Πελένδρι της ορεινής Λεμεσού.

DJI_0962.jpg

Το Salt & Fire, σε συνεργασία με τον καταξιωμένο Chef Chris Theofanous, θα φιλοξενήσει την εκδήλωση «Awakening» για δεύτερη χρονιά στο Οινοποιείο Τσιάκκας, στις 31 Μαρτίου. Αυτή η μοναδική εκδήλωση υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία με εκλεκτά πιάτα σε συνδυασμό με εκλεκτά κρασιά.

Chris.jpg

Ο σεφ Chris Theofanous, γνωστός για τη μαεστρία του στους συνδυασμούς γεύσεων, θα επιμεληθεί ένα μενού με κύριους πρωταγωνιστές τα εποχιακά υλικά. Ένα προσεκτικά διαμορφωμένο μενού με μια σειρά από πιάτα που αναδεικνύουν τα καλύτερα προϊόντα της εποχής, προετοιμασμένα με επιδεξιότητα για να προσφέρουν την απόλυτη γευστική εμπειρία.

Τα δε βραβευμένα κρασιά του Οινοποιείου Τσιάκκας που θα συνοδεύσουν κάθε πιάτο επιλέγηκαν προσεκτικά ώστε να ενισχύσουν τις γεύσεις και να προσφέρουν ένα τέλειο συμπλήρωμα στο γαστρονομικό ταξίδι.

Το "Awakening" θα επιδείξει την κοινή δέσμευση για γαστρονομική τελειότητα και θα προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

IMG_6282 (1).jpg

Ο σεφ Κρις Θεοφάνους είναι απόφοιτος της Ακαδημίας Μαγειρικών Τεχνών της Ελβετίας (CAAS), ενώ τα ταλέντα και τα επιτεύγματα γίνονται αντιληπτά και επαινούνται στην Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ο Chris κατάφερε να κατακτήσει αρκετά βραβεία και τίτλους μέχρι στιγμήε, ανάμεσα στους οποίους και το αυτόν του Chef of the Year στα Cyprus Eating Awards 2020. Έχει μια ξεχωριστή καριέρα που χαρακτηρίζεται από συνεργασίες με παγκοσμίου φήμης γαστρονομικές προσωπικότητες.

Το Salt & Fire συνεργάζεται με το Οινοποιείο Τσιάκκα για μια ακόμη πολλά υποσχόμενη εκδήλωση. Εκεί που οι premium γεύσεις συναντούν τα εκλεκτά κρασιά.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close